דרוש מידע חוצפה נוראה! שערורייה חסרת תקדים!

מצב
הנושא נעול.

שועל ספרות.

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
תארו לכם אתם נכנסים למכולת נגשים לעשות תשלום ו... אין, המוכר הלך. למה? מישהו אמר לו שזה לא בסדר שהוא לא עובד יותר מהר.

אתם נכנסים למרפאת שיניים, אין רופא! למה? אה, מישהו אמר לו שהוא זבל ולא מקצועי.

נשמע עולם מופרך, לא?

אז למה כשזה קורה יום יום באוטובוסים. הנהגים (בעיקר מבני דודנו) נעשים רגישים נורא. מישהו זורק להם איזה מילה, פופ! מכבים מנוע, צועקים כולם לרדת, וחלאס', נגמרה הנסיעה! ותשאלו אותי, כנראה שהם גם מקבלים תשלום רגיל, כי הרי לא עלינו מישהו אמר להם מילה!!

זה קורה באוטובוסים מלאי אנשים, עגלות, ילדים, תינוקות בוכים.

חייבים לעשות לתופעה הזוועתית הזו סוף!

הכתובת היא בעלי החברות ומשרד התחבורה. הם אלו שחובתם להבהיר לנהגים ה'רגישים' שלהם שהם חייבים לא להתייחס לקצת צעקות (אין הכוונה למקרים חריגים), ושאם הם עוצרים את הנסיעה, לא רק שלא ירוויחו כרגיל, אלא יקנסו!

וכך, בדיוק כמו שרופא שיניים ומוכר במכולת לא נעלבים בשנייה ופורשים, כי הם יפסידו, סוף סוף כך גם יהיה עם הנהגים החצופים.

נערך לאחרונה ב:

מטרנה

משתמש רשום
וזה שהם לא יוצאים לדרך כי נחמד להם להתעכב בהפסקה......,
ואנחנו עומדים ומחכים בחום בשרב וכלום אין אוטובוס?????????????
זוועה!

ציפור כחולה

משתמש מקצוען
נורא ואיום האוטובוסים פשוט מלאים ואז לא מעלים עוד נוסעים
למה מגיעים למצב אין מקום כל יום בשעה מסוימת, אין שום תגבור בשעות עומס, אין למידה איפו וכיצד עמוס...
כמו עולם שלישי, לא למדו משהוא במשך השנים.
האוטובוסים סיניים והדלתות הדפוקות לתמיד נסגרות, יש שתי אופציות או שהנהג כל תחנה יורד לסגור ובדרך מקלל, או שיש נוסעה בעל תושייה והוא סוגר....

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
אני ממש בעד האשכול, אבל ברצוני להעיר:
שימו את ליבכם בפעם הבאה שברצונכם להעיר- אולי בגלל הערתכם יצטרכו עכשיו כל יושבי האוטובוס הזה להמתין/ לרדת מהאוטובוס וכו',
אולי כדאי לא להעיר/ להבליג- לא בגלל שהערתכם אינה צודקת- אלא כדי לא לגרום לכל ציבור הנוסעים לבזבוז זמן יקר וחשוב!
ועוד הערה-
קשה לי לשמוע הערות שנאמרות בצורה מזלזלת/ בצעקות/ הערות שנאמרות בקולי קולות מסוף האוטובוס כך שכל יושבי האוטובוס עדים להערה...
זה לא יפה ולא מכובד- אתם רוצים להעיר- קומו, גשו לנהג והעירו בצורה מכובדת-
לא עמ"נ לכבד את הנהג- אלא כדי לכבד את עצמיכם!

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
לא מזמן נסעתי במודיעין עלית על אוטובוס נהג- חרדי!
היה לו עיכוב רציני במסלול- (למרות שהתחיל נסיעה בזמן)
היו הרבה אנשים שעלו והיה עומס באוטובוס וכל תחנה היה עיכוב בסגירת הדלתות מה שגרם לעיכוב רב של האוטובוס.
הנהג התחיל לנסוע קצת יותר מהר ותוך רגע כל נוסע שירד מהאוטובוס קילל את הנהג- אנשים שומרי תורה ומצוות!
מקללים נהג שבס''כ עושה את תפקידו, ומחכה רק להגיע לסיום המסלול כי כבר יורד לו המון זמן מההפסקה בגלל כל העומס של האנשים.
אני התפלאתי איך הוא לא עוצר את האוטובוס ומוריד את כולם.
הזדעזעתי לא ככה הכרתי את העם שלי!

רעיון טוב

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
וזה שהם לא יוצאים לדרך כי נחמד להם להתעכב בהפסקה......,
אין דבר כזה.
נהג שמתעכב מלצאת למסלול גורם קנס לחברה, ולרוב הוא נקנס ע''י החברה.

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
לגמרי צודקת!!!
רק רציתי להעיר הערה קטנהלתשומת ליבכם
יש מלא בחורי ישיבות קטנות שחוזרים לבית או שנוסעים לישיבה לחידירים וכו והם ממש מציקים לנהג
ניתקלתי לא פעם בכזה מקרה......
אחרי הכל מי שסופג זה הנוסעים עצמם שביגלל זה הנהגים לא מקיימים את הנסיעות שלהם

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה