דרוש מידע חופשה בחו"ל לזוג בתקציב של 5000 יש מצב??

easy_kosher_travel

משתמש פעיל
יש כמה אופציות.
כרתים - טיסה ישירה של ריינאייר לחאניה עולה החל מ- 115 יורו לאדם.
אפשר להשיג 4 לילות בוילה מקסימה עם בריכה פרטית בכרתים במחיר של כ- 3000 ש"ח.
אבל קחו בחשבון שתצטרכו להביא אוכל כשר מהארץ.

הנה לדוגמא כמה ווילות מקסימות שמצאתי בכרתים:

easy_kosher_travel

משתמש פעיל
או חופשה עירונית - טיסה לוינה בחברת לואו-קוסט כמו ווויז או ריינאייר. לינה 3-5 לילות במלון נחמד באזור היהודי, לא יעלה הרבה. יש בוינה תחבורה ציבורית מעולה. ויש שם גם בתי כנסת, חנויות כשרות ומסעדות כשרות למהדרין.
אם תשארו לשבת זה ייקר את הטיול - עלויות של ארוחות שבת ולינה נוספות.

הנה למשל מקומות לינה מומלצים ולא יקרים באזור היהודי בוינה:

לאה רוזנברג

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יש פה מישהו שהיה בנופש לזוצ ?? לא מאורגן.
ןמוכן לכתוב איפה היה ואם מענין אני אבקש שישלח לי תוכניה כי אני מנסה לתכנן על כל מיני מקומות ולא הולך לי...
לא מתמלאת מספיק. רוצה לשבוע בערך. לסגנון נופש - פחות לונדון וכו',
יותר הרים או כפרי נופש.
לא משנה צימר או מלון...
העיקר תנו רעיונות....
אז אני זו"צת ולפני פחות מחודש עשינו טיול אוסטריה-צ'כיה-פולין
יצאנו בראשון בבוקר וחזרנו בשישי בבוקר
טיסת הלוך הייתה לוינה שם ישנו לילה ויום אח"כ נסענו לפולין דרך צ'כיה, בעיקרון זה נסיעה של 4 וחצי שעות בערך אבל זה דרך מאוד יפה ואפשר למצוא מקומות לעצור בדרך.
בפולין ישנו בקרקוב ונסענו משם לקברי צדיקים (ליז'ענסק, ראפשיץ ועוד) שעה וחצי נסיעה מקרקוב יש כפר נופש ציורי מדהים בשם זאקופנה, נהרות, אגמים, רכבל, הרים מושלגים וכו' ממש יפה.
ואז חזרנו שוב אותו מסלול חזרה לוינה ממש על הדרך יש בית קברות יהודי עתיק בצ'כיה שם קבור הש"ך
בוינה ישנו עוד לילה וזהו... חזרנו ארצה.
בכלל אני יגיד לך שעם וויז וגוגל מאפ אפשר להסתדר בכל מקום, מלונות אפשר להזמין מהרגע להרגע דרך בוקינג (כל יום היינו במלון אחר והיה ממש פשוט להזמין), אוכל כשר גם אפשר למצוא בכל מקום (בקרקוב יש רק בית הארחה אבל האוכל שם מעולה!) לא הגענו מתוכננים בכלל ובכל זאת הסתדרנו ונהננו מאוד
מקווה שהועלתי
אה והסכום גם יצא באזור ה-5000

זעירא דמן חבריא.

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה תורנית
אז אני זו"צת ולפני פחות מחודש עשינו טיול אוסטריה-צ'כיה-פולין
יצאנו בראשון בבוקר וחזרנו בשישי בבוקר
טיסת הלוך הייתה לוינה שם ישנו לילה ויום אח"כ נסענו לפולין דרך צ'כיה, בעיקרון זה נסיעה של 4 וחצי שעות בערך אבל זה דרך מאוד יפה ואפשר למצוא מקומות לעצור בדרך.
בפולין ישנו בקרקוב ונסענו משם לקברי צדיקים (ליז'ענסק, ראפשיץ ועוד) שעה וחצי נסיעה מקרקוב יש כפר נופש ציורי מדהים בשם זאקופנה, נהרות, אגמים, רכבל, הרים מושלגים וכו' ממש יפה.
ואז חזרנו שוב אותו מסלול חזרה לוינה ממש על הדרך יש בית קברות יהודי עתיק בצ'כיה שם קבור הש"ך
בוינה ישנו עוד לילה וזהו... חזרנו ארצה.
בכלל אני יגיד לך שעם וויז וגוגל מאפ אפשר להסתדר בכל מקום, מלונות אפשר להזמין מהרגע להרגע דרך בוקינג (כל יום היינו במלון אחר והיה ממש פשוט להזמין), אוכל כשר גם אפשר למצוא בכל מקום (בקרקוב יש רק בית הארחה אבל האוכל שם מעולה!) לא הגענו מתוכננים בכלל ובכל זאת הסתדרנו ונהננו מאוד
מקווה שהועלתי
אה והסכום גם יצא באזור ה-5000
לקחתכם נהג ?

איוד

משתמש רשום
בהחלט
אבל רק אם יש רשיון נהיגה (אפשר לקחת איתכם עוד זוג כמו חבר / קרוב משפחה וכדומה עם רשיון נהיגה )ואוכל מהבית כמו שימורים / חלבי עם צידנית (ואולי יש כבר להשיג בארץ מנות מוכנות כמו בחו"ל -איני יודע )
אם יש רשיון אני מראה לכם כל מקום באירופה כולל שוויץ ואוסטריה ב 3000 שח לשבוע מלא שזה 7 ימים כולל הרכב והדלק

נערך לאחרונה ב:

רק לבין הסדרים...

משתמש פעיל
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
כמובן כולל טיסות ומלון (לא מאורגן..) !
כמדומני שבאיטליה המחירים לא יקרים, כאן אפשר לחפש.
מקוה רק שלא שכחתם לברר אצל מורה הוראה גם את הנושא ההלכתי של יציאה מהארץ :)

איוד

משתמש רשום
כמדומני שבאיטליה המחירים לא יקרים, כאן אפשר לחפש.
מקוה רק שלא שכחתם לברר אצל מורה הוראה גם את הנושא ההלכתי של יציאה מהארץ :)
אני חושב שכדאי לפתוח על הנושא של איסור יציאה מהארץ אשכול חדש

צ'ייסר

משתמש מקצוען
אם יש רשיון אני מראה לכם כל מקום באירופה כולל שוויץ ואוסטריה ב 3000 שח לשבוע מלא שזה 7 ימים כולל הרכב והדלק
יש לך חלומות שוויצרים מתוקים
אולי בחורף
ובלי מזוודה (אין לי מושג איך הצידנית שלך תגיע:p)
ואתה ישן ברכב
וכמובן לא עולה לשום רכבל (כי רק הרכבל ליונגפראו בשוויץ עולה 150 דולר לאדם)

גבריאל פ.

שירותי קופירייטינג ופרסום - הפקת דפוס והפצה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
יש לפאפוס קפריסין ליולי (עוד שבוע וחצי) ב30/40 דולר
מלון (לינה בלבד) ל3 ימים עד שבוע אפשר למצוא עד 500-1000 ש''ח בבוקינג

מומלץ מאוד

רק יש לבדוק טוב ולצאת מוכנים בגלל הקורונה. (אבל אפשר לטוס חופשי)

איוד

משתמש רשום
יש לך חלומות שוויצרים מתוקים
אולי בחורף
ובלי מזוודה (אין לי מושג איך הצידנית שלך תגיע:p)
ואתה ישן ברכב
וכמובן לא עולה לשום רכבל (כי רק הרכבל ליונגפראו בשוויץ עולה 150 דולר לאדם)
אני מדבר איתך כולל מזוודות
וישן במלון /דירה
ואמנם על אטרקציות לא דברתי כי השמים הם הגבול וב' כי אצלי האטרקציה הכי גדולה זה להסתכל /להזות (ביידיש קלאצען) על הנופים המשגעים
ולגבי היונגפראו מי דיבר על דבסט זה כמו שתגיד לי שרק המלון במטרופול עולה 300 פרנק ללילה

ואדרבה תבחן אותי בקש תאריך ונראה
אני לא אומר שבכל השנה אני ימצא לך אבל ברוב רובו של השנה בהחלט

צ'ייסר

משתמש מקצוען
אני מדבר איתך כולל מזוודות
וישן במלון /דירה
ואמנם על אטרקציות לא דברתי כי השמים הם הגבול וב' כי אצלי האטרקציה הכי גדולה זה להסתכל /להזות (ביידיש קלאצען) על הנופים המשגעים
ולגבי היונגפראו מי דיבר על דבסט זה כמו שתגיד לי שרק המלון במטרופול עולה 300 פרנק ללילה

ואדרבה תבחן אותי בקש תאריך ונראה
אני לא אומר שבכל השנה אני ימצא לך אבל ברוב רובו של השנה בהחלט
לא נראה לי שיש לך קומבינות לא ידועות
בא ננסה על שבוע של אחרי סוכות.
3-7 באוקטובר.
לשוויץ.

ימד

משתמש מקצוען
אוסטריה ורומניה הם יעדים ממש זולים.
טיסה לאוסטריה מיום אחרי תשעה באב עד שישי בבוקר עולה סביבות 800 שקל לזןג הלוך חזור כולל מזוודה אחת. אבל וזה אבל גדול אין שם אוכל כשר. רק לקנות בחנות בוינה הכל ואז לעלות להרים. מקומות הזויים.
בקיצור יש מלא אתרים שבונים לך טיול לפי תקציב או סוכני נסיעות

איוד

משתמש רשום
לא נראה לי שיש לך קומבינות לא ידועות
בא ננסה על שבוע של אחרי סוכות.
3-7 באוקטובר.
לשוויץ.
לא מדובר בכלל על קומבינות זה בקושי טיפה'לע מידע איך לחפש באתרים שזה אמנם בכלל לא חכמה זה רק קצת ידע
אז בבקשה :
טיסות חפשתי בקיווי יעד ציריך עם רדיוס (אווירי !)של 250 קמ אבל אני משתמש בה רק לצורך חיפוש
(יש לאתר הזה הכי הרבה יתרונות מכל אתר אחר לגבי אופציות חיפוש /תאריכים /יעדים זה ממש נפלא ביותר )
אני מזמין איפה שהכי זול שזה בטיסות לאו קוסט בדרך כלל באתר של חברת התעפה

הנה הלינק:
ורכבים יש המון אתרים
ומלונות בעיקר בוקינג https://www.booking.com/

הלוך 3 אוקט' תל אביב מילאנו BGY ריינאייר 2 מבוגרים כולל 2 מזוודות 20 קג ו תיק יד 102 יורו
חזור 7 אוקט' מילאנו MXP תל אביב איזיג'ט 2 מבוגרים כולל 2 מזוודות 23 קג תיק יד אחת 157 יורו בינתיים אנחנו 260 יורו
רכב באתר של ריינאייר אוטמטי ללא הגבלת קילומטרים 188 יורו כולל ביטוח מלא מלא (אני בטוח שיש יותר זול ובהרבה אבל מתעצל לחפש כרגע ) בינתיים אנחנו 448 יורו
(לגבי החזרת הרכב בסניף אחר על פי רוב אפשר להסתדר בדלפק כשמוציאים את הרכב ,וגם אם לא במקרה שלנו זה לא מייקר הרבה כי הם די קרובים )
דירות בארוזה / דאבוס /גרינדלוואלד /סאס גרונד יש לך באזור 1000 שח כולל מיסים חפש בבוקינג
(תחפש איזה מקומות שאתה אוהב גם תמצא באזור המחירים האלו (חוץ מסט מוריץ ) )
אז בינתיים יש לנו 448 יורו *4 =1800 שח +1000 שח מלון =2800 שח +2 מיכלים דלק 500 שח =3300 שח
זה אמנם רק ל 5 ימים וזה טיפה יותר ממה שדברנו אבל אני יכול להתאמץ ולהוזיל את הרכב קצת ואת המלון קצת
כמו שאמרתי זה לא כולל אטרקציות , אבל יש מספיק ועוד אטרקציות שלא עולות כסף
אני מצרף לינקים שתראה כמה זמן נסיעה זה זה בערך אותם שעות כמו רכבת מציריך או מבאזל (אמנם פה צריך לנהוג אבל אתה חוסך הרבה כסף ) דרך אגב כמו שאתה בטח יודע גם מציריך ומבאזל ברכב זה דרך ארוכה

נערך לאחרונה ב:

איוד

משתמש רשום
אוסטריה ורומניה הם יעדים ממש זולים.
טיסה לאוסטריה מיום אחרי תשעה באב עד שישי בבוקר עולה סביבות 800 שקל לזןג הלוך חזור כולל מזוודה אחת. אבל וזה אבל גדול אין שם אוכל כשר. רק לקנות בחנות בוינה הכל ואז לעלות להרים. מקומות הזויים.
בקיצור יש מלא אתרים שבונים לך טיול לפי תקציב או סוכני נסיעות
לגבי אוסטריה מוינה לאיזור טירול -ההרים זה לפחות 5 שעות נסיעה בכבישים קשים מאוד לנהיגה מהירה
בשבילי זה לא אופציה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה