יעקב לוי 12
משתמש רשום
יש לוינה טיסות מאוד זולות
ואפשר למצוא דילים טובים טיסה ומלון בטבילסי גאורגיה
ואפשר למצוא דילים טובים טיסה ומלון בטבילסי גאורגיה
באוגוסט מזג אויר זוועה- כמו תל אביביש כמה אופציות.
כרתים
אז אני זו"צת ולפני פחות מחודש עשינו טיול אוסטריה-צ'כיה-פוליןיש פה מישהו שהיה בנופש לזוצ ?? לא מאורגן.
ןמוכן לכתוב איפה היה ואם מענין אני אבקש שישלח לי תוכניה כי אני מנסה לתכנן על כל מיני מקומות ולא הולך לי...
לא מתמלאת מספיק. רוצה לשבוע בערך. לסגנון נופש - פחות לונדון וכו',
יותר הרים או כפרי נופש.
לא משנה צימר או מלון...
העיקר תנו רעיונות....
לקחתכם נהג ?אז אני זו"צת ולפני פחות מחודש עשינו טיול אוסטריה-צ'כיה-פולין
יצאנו בראשון בבוקר וחזרנו בשישי בבוקר
טיסת הלוך הייתה לוינה שם ישנו לילה ויום אח"כ נסענו לפולין דרך צ'כיה, בעיקרון זה נסיעה של 4 וחצי שעות בערך אבל זה דרך מאוד יפה ואפשר למצוא מקומות לעצור בדרך.
בפולין ישנו בקרקוב ונסענו משם לקברי צדיקים (ליז'ענסק, ראפשיץ ועוד) שעה וחצי נסיעה מקרקוב יש כפר נופש ציורי מדהים בשם זאקופנה, נהרות, אגמים, רכבל, הרים מושלגים וכו' ממש יפה.
ואז חזרנו שוב אותו מסלול חזרה לוינה ממש על הדרך יש בית קברות יהודי עתיק בצ'כיה שם קבור הש"ך
בוינה ישנו עוד לילה וזהו... חזרנו ארצה.
בכלל אני יגיד לך שעם וויז וגוגל מאפ אפשר להסתדר בכל מקום, מלונות אפשר להזמין מהרגע להרגע דרך בוקינג (כל יום היינו במלון אחר והיה ממש פשוט להזמין), אוכל כשר גם אפשר למצוא בכל מקום (בקרקוב יש רק בית הארחה אבל האוכל שם מעולה!) לא הגענו מתוכננים בכלל ובכל זאת הסתדרנו ונהננו מאוד
מקווה שהועלתי
אה והסכום גם יצא באזור ה-5000
לקחתכם נהג ?
כמדומני שבאיטליה המחירים לא יקרים, כאן אפשר לחפש.כמובן כולל טיסות ומלון (לא מאורגן..) !
אני חושב שכדאי לפתוח על הנושא של איסור יציאה מהארץ אשכול חדשכמדומני שבאיטליה המחירים לא יקרים, כאן אפשר לחפש.
מקוה רק שלא שכחתם לברר אצל מורה הוראה גם את הנושא ההלכתי של יציאה מהארץצפון איטליה: מסלולים [מעודכן 08.08.24] ערים, אגמים, אטרקציות
צפון איטליה – המומחים לאיטליה. אנו מתמחים החל מ2016 בבניית מסלולים לאיטליה. תמצאו כאן מידע על ערים, אגמים, הרי הדולומיטים, לינה. מבצעים בלעדיים להשכרת רכב.north-italy.co.il
יש לך חלומות שוויצרים מתוקיםאם יש רשיון אני מראה לכם כל מקום באירופה כולל שוויץ ואוסטריה ב 3000 שח לשבוע מלא שזה 7 ימים כולל הרכב והדלק
כמובן כולל טיסות ומלון (לא מאורגן..) !
כרתים - טיסה ישירה של ריינאייר לחאניה עולה החל מ- 115 יורו לאדם.
אני מדבר איתך כולל מזוודותיש לך חלומות שוויצרים מתוקים
אולי בחורף
ובלי מזוודה (אין לי מושג איך הצידנית שלך תגיע)
ואתה ישן ברכב
וכמובן לא עולה לשום רכבל (כי רק הרכבל ליונגפראו בשוויץ עולה 150 דולר לאדם)
לא נראה לי שיש לך קומבינות לא ידועותאני מדבר איתך כולל מזוודות
וישן במלון /דירה
ואמנם על אטרקציות לא דברתי כי השמים הם הגבול וב' כי אצלי האטרקציה הכי גדולה זה להסתכל /להזות (ביידיש קלאצען) על הנופים המשגעים
ולגבי היונגפראו מי דיבר על דבסט זה כמו שתגיד לי שרק המלון במטרופול עולה 300 פרנק ללילה
ואדרבה תבחן אותי בקש תאריך ונראה
אני לא אומר שבכל השנה אני ימצא לך אבל ברוב רובו של השנה בהחלט
למעוניינים גם באוכלמלון (לינה בלבד) ל3 ימים עד שבוע אפשר למצוא עד 500-1000 ש''ח בבוקינג
שכחתי לכתובלקחתכם נהג ?
לא מדובר בכלל על קומבינות זה בקושי טיפה'לע מידע איך לחפש באתרים שזה אמנם בכלל לא חכמה זה רק קצת ידעלא נראה לי שיש לך קומבינות לא ידועות
בא ננסה על שבוע של אחרי סוכות.
3-7 באוקטובר.
לשוויץ.
לגבי אוסטריה מוינה לאיזור טירול -ההרים זה לפחות 5 שעות נסיעה בכבישים קשים מאוד לנהיגה מהירהאוסטריה ורומניה הם יעדים ממש זולים.
טיסה לאוסטריה מיום אחרי תשעה באב עד שישי בבוקר עולה סביבות 800 שקל לזןג הלוך חזור כולל מזוודה אחת. אבל וזה אבל גדול אין שם אוכל כשר. רק לקנות בחנות בוינה הכל ואז לעלות להרים. מקומות הזויים.
בקיצור יש מלא אתרים שבונים לך טיול לפי תקציב או סוכני נסיעות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: