דירה דירה, או מלון דירות?יש למישהו ניסיון עם דירה בבודפשט?
אתם מתכוונים להישאר שבת? מה בדיוק מעניין אתכם לדעת לגבי זה?
דירה דירה, או מלון דירות?יש למישהו ניסיון עם דירה בבודפשט?
גם אני מתעניין באכסניה ליומים באזור שדה התעופה או איזור בית הכנסת בבודפשטדירה דירה, או מלון דירות?
אתם מתכוונים להישאר שבת? מה בדיוק מעניין אתכם לדעת לגבי זה?
גם אני מתעניין באכסניה ליומים באזור שדה התעופה או איזור בית הכנסת בבודפשט
@dLive
סליחה שלא הגבתי כבר הייתי בהונגריה תודה על המענה כנראה אזדקק לכם בנסיעה הבאהאפשר לחפש ולמצוא כמויות של דירות ומלונות.
אני הייתי בנובה אפרטמנט הוטל, זה משהו כמו 7-10 דק' הליכה מהבית כנסת נראה לי.
הייתה לי דירה קטנה, אני ועוד אחד, חלק מהמיטות יכולות להיפרד, בחלק מהחדרים יש מיטת ספה.
יש מטבח, הייתה לי גם מכונת כביסה, בסה"כ נהניתי, עלה 40 יורו ללילה.
Nova Apartments Budapest · Budapest, Akácfa u. 26, 1072 הונגריה
★★★★☆ · סוכנות להשכרת בתי נופשgoo.gl
כמו שכתבתי, אם יש צרכים מסוימים תכתבו, אולי אני אוכל לעזור.
סתם למצוא מלון או דירה זה לא מורכב.
שכחתי להוסיף, הטיסה בוויז עלתה לי ולאשתי 80 ש''ח לאדם הלוך וחזור, שכרנו רכב ב ALAMO דרך בוקינג ב 240 ש''ח ליום ושודרגנו לרכב גדול, מחיר השכירות כלל כבישי אגרה (מטריצה) כך שהנסיעה ארכה שעתיים, נסענו לר' ישעיה ב''ר משה,שלום וברכה,
אז ככה, חזרתי אתמול מבודפשט, בהלוך בארץ לא בקשו ממני כלום! ובכל אופן הכנתי הזמנה למלון בוינה, ובדיקה שעשיתי.
כשהגעתי לבודפשט, היה תשאול של פקיד שרק רצה שאומר לו שאני ממשיך לאוסטריה. בבדיקת דרכונים נשאלתי למעשיי בבודפשט, ואמרתי שאני ממשיך לוינה, שאלתי אם צריך מסמכים, ונעניתי בשלילה. בחזור לארץ לא הייתי צריך כלום מכיוון ששהיתי פחות מ 72 שעות. בגדול הכל היה מצויין, החששות היו מיותרות. זה הולך יותר פשוט ממה שזה נראה.
היינו שם בשבוע של ל''ג בעומר, לחתונה.
אז- היינו צריכים אישורים מיוחדים שנשלחו אלינו מבודפשט לארץ ע''י שליח כדי שנוכל להיכנס לשם. עכשיו ממש אני לא יודעת מה צריך, תנסי לחפש א האתר של שגרירות הונגריה שם ראינו את ההוראות בזמנו.
באמת המסעדות הכשרות היום סגורות ופרט למכולת שפתוחה מעט שעות, לא היה אוכל.....
בשבת היה קידוש עם עוגות וקוגלים בבית הכנסת הגדול לגברים ולנשים, [לנו היתה שבת שבע ברכות אז לא רעבנו...]
חנויות ותחבורה- הכל פתוח לגמרי, יש שם המוןןןן קניונים זולים וכו' וגם נופים יפים לראות כמו הדנובה, הפרלמנט, מצודת הדייגים וכמובן מה שהכי חשוב בעיניי אם מגיעים להונגריה- לנסוע לקבר של ר שעילה מקרעסטירר- נסיעה של שלוש שעות ברכבת. מיוחד!
דווקא כשאני ביקרתי בהונגריה (באב האחרון) לא הרגשתי שום עוינות נראה לי אפילו לא העיפו מבט לכיווני (אמנם בתחבורה הציבורית לא נסעתי אבל הלכתי ברחובות עמוסים)אני ממש מעוניין לשאול כמה שאלות בקשר להונגריה בשביל נסיעה שלי בעוד כמה ימים, בין היתר, האם כדאי רכבת או לקחת נהג? האם ברכבת זה אטרקציה או שלזוג יהודים -בעל ואשה- לא יהיה נעים לנסוע ברכבת זרה נסיעה ארוכה כל כך כשהמוני גויים לוטשים מבטים אנטישמיים
כמה מספריםמישהו יודע להדריך איך מגיעים עם הרכבת מבודפשט לקרעסטיר, וכן לספר האם אירוח בקרעסטיר לשבת הוא מותאם לחופשה לזוג, מה העלויות אירוח בקרעסטיר לשבת, ומה הטלפון להזמנות?? (הבנתי שיש 2 אשמח אם יש את הטלפון של שני ההכנסות אורחים)
בתודה
בחורף הייתי, יש אפשרות של אירוח זוגי. 250$ לשבת, לאדם (אפשר מחמישי בלילה עד ראשון) אוכל ולינה.מישהו יודע להדריך איך מגיעים עם הרכבת מבודפשט לקרעסטיר, וכן לספר האם אירוח בקרעסטיר לשבת הוא מותאם לחופשה לזוג, מה העלויות אירוח בקרעסטיר לשבת, ומה הטלפון להזמנות?? (הבנתי שיש 2 אשמח אם יש את הטלפון של שני ההכנסות אורחים)
בתודה
מישהו יודע להדריך איך מגיעים עם הרכבת מבודפשט לקרעסטיר, וכן לספר האם אירוח בקרעסטיר לשבת הוא מותאם לחופשה לזוג, מה העלויות אירוח בקרעסטיר לשבת, ומה הטלפון להזמנות?? (הבנתי שיש 2 אשמח אם יש את הטלפון של שני ההכנסות אורחים)
בתודה
כן.האם מכניסים אזרחי ישראל עם דרכון ישראלי?
מצטרף לשאלה על הרכבת...מישהו יודע להדריך איך מגיעים עם הרכבת מבודפשט לקרעסטיר, וכן לספר האם אירוח בקרעסטיר לשבת הוא מותאם לחופשה לזוג, מה העלויות אירוח בקרעסטיר לשבת, ומה הטלפון להזמנות?? (הבנתי שיש 2 אשמח אם יש את הטלפון של שני ההכנסות אורחים)
בתודה
אפשר המלצה על הדירה שהייתם?היינו השבוע בבודפשט
אין כלל הרגשה של אנטישמיות
בבית הכנסת מקבלים את כולם במאור פנים
היו מאד הרבה ישראלים ויהודים
המסעדות פתוחות ומלאות בקהל
בכניסה ביקשו בדיקת קורונה
גם בארץ ביקשו אתהבדיקה ביציאה
בחזור בדיקת קורונה ביציאה וגם בדיקה בנחיתה בנתב"ג
לקחנו דירה במלון דירות שתי דקות מהבית כנסת והמסעדות שהם ברח' קוזניצי
יש הרבה מבחר באיזור במחירים סבירים לגמרי
גם מכונית לקחנו בשדה התעופה במחיר סביר 100 יורו ל4 ימים ולא הכי קטן
עם החניה צריך להסתדר עם התשלום הכי טוב זה להוריד אפליקציה בשם PARKL
נשמח לענות עוד שאלות אם יש
אנחנו היינו באפשר המלצה על הדירה שהייתם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: