דרוש מתכון חומוס אליהו

פיין תמרי

משתמש פעיל

שקד מצוי

משתמש פעיל
כבר הביאו לך מתכון, אני רק אוסיף טיפ שראיתי פעם, אני לא זוכרת איפה:
אפשר להוסיף לבישול של גרגרי החומוס גזר ו/או בצל, ולטחון את החומוס ביחד איתם. לטעמי זה משביח את החומוס.

תוספות אפשריות:
גרגרי חומוס מתובלים
בשר
פטריות
טחינה
ביצה קשה פרוסה
חצילים מטוגנים
בצל עם סומק
מלפפונים חמוצים וזיתים
רוטב חריף כלשהו
שקשוקה

את יכולה לחפש תפריטים של חומוסיות ולקבל השראה.

שקד מצוי

משתמש פעיל
כבר כתבו שסוג/זן החומוס ולאיכות הטחינה יש השפעה של 80% על האיכות?

בעיניי זה לא עד כדי כך דרמטי.
אפשר להכין מסתם חומוס מהסופר ולטחון עם מוט בלנדר, ולקבל חומוס טעים מאוד.
מן הסתם עם בחירה קפדנית של זן החומוס, ואולי גם מכשור רציני יותר, אפשר להגיע לתוצאות יותר טובות, אבל הפער לא עד כדי כך עצום.

(אם לא הייתי מכינה אף פעם חומוס בבית והייתי רואה את ההודעה הזו, יכול להיות שהייתי מתייאשת מראש. לא לכולם יש חנות זמינה שאפשר לבחור בה את זן החומוס... מי שזמין לו - מעולה, שישקיע ויהנה. אבל מי שלא - שלא יוותר בגלל זה. אפשר להגיע לתוצאה טעימה מאוד גם עם מה שזמין לכם.)

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
בעיניי זה לא עד כדי כך דרמטי.
אפשר להכין מסתם חומוס מהסופר ולטחון עם מוט בלנדר, ולקבל חומוס טעים מאוד.
מן הסתם עם בחירה קפדנית של זן החומוס, ואולי גם מכשור רציני יותר, אפשר להגיע לתוצאות יותר טובות, אבל הפער לא עד כדי כך עצום.

(אם לא הייתי מכינה אף פעם חומוס בבית והייתי רואה את ההודעה הזו, יכול להיות שהייתי מתייאשת מראש. לא לכולם יש חנות זמינה שאפשר לבחור בה את זן החומוס... מי שזמין לו - מעולה, שישקיע ויהנה. אבל מי שלא - שלא יוותר בגלל זה. אפשר להגיע לתוצאה טעימה מאוד גם עם מה שזמין לכם.)
את צודקת!
וזה כל ההבדל בין חומוס רגיל לחומוס מעולה..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה