חול המועד פסחח!

אריאלה+

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
האם מישהו מכיר איזה אטרקציה כלשהיא שקבוצת אנשים מגיל 20+++ ללא ילדים יכולים לעשות בחול המועד פסח?? הכי טוב אם זה יהיה משהוא כמו מסלול הליכה בטבע אבל לא משו קשה מידי, אבל כל אטרקציה אחרת תתקבל!
זה יכול להיות בצפון או מרכז הארץ רק לא בדרום ממש וזה רק יום אחד.
וכמובן שיהיה מתאים לדתיים\חרדים.
אנא אנשים טובים האם מישהו יכול להושיע?! :confused:

ננסי100

משתמש רשום
מצדה - יש מסלול הליכה של שעה מאוד החמד
וגם אתר שאפשר לבקר בו...

שמחו

משתמש מקצוען
ביקשו בצפון או מרכז ולא בדרום הרחוק, אז מביאים דוקא משהו מהדרום הרחוק. מרתק. זה חלק מהאטרקציה.

הייתי מציע נחל הקיבוצים, אבל אין לי מושג איך המצב שם באיזור זמן זה של השנה.

שמחו

משתמש מקצוען
נכתב ע"י תהילה חזקיאן;2060305:
נחל פולג - מסלול קל ויפה.

לחובבי אטרקציות:
הליכה לכל אורך רצועת החוף של נתניה מדרום לצפון, בטיילות מדהימות, עם עצירות יפהפיות בפינות מוצלות ובאטרקציות עירוניות ותיירותיות נהדרות. מומלץ ביותר. מתאים גם להליכה עם ילדים.

אפשר לשלב בסוף עם ירידה לקו החוף בחוף הדתי מול קרית צאנז, עם סיור בתוככי הקריה המחזירה אותך 40-50 שנה לאחור.

אריאלה+

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
תודה רבה לכולם אני אבדוק את ההצעות :)
יש עוד מישהו שיכול להציע? גם סתם ככה מעניין להכיר מקומות להבא...

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הבניאס מדהים בעונה הזו
ערב החג ריקקקקקקקקקק אין לי מושג מה קורה בחוה"מ...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה