אין לי ממש ניסיון איתם, אבל קניתי 2 חולצות שלהםשוות את המחיר של 200 לחולצה?? באמת יותר טוב מחברות אחרות??
הם לא מפרסמים 3ב600?אין לי ממש ניסיון איתם, אבל קניתי 2 חולצות שלהם
ספורט ..
2 ב 550
מידות טובות בבני ברק.
אני הייתי לקוח קבוע של פורור, שזה מאותו בית.
בינתיים איכות סבבה לגמרי.
לדעתי, אלה שקונים ברוקס, זה יותר מהקטע של מותג וסטייל, פחות מצד האיכות.
יכול להיות שזה איכותי, אין לי פשוט ניסיון ארוך איתם.
מצד הניראות, הם יפות יושבות ממש יפה.
לפחות לטעמי.
כן.הם לא מפרסמים 3ב600?
ת"ת של מיר ,ועוד ת"ת חדש קהילות יעקב בבר אילן רח' בלוי שניהם הכי זולים בשוק חבל על הכסף (110-160)מקפיץ,
איפה בארץ אפשר לקנות מקורי אלגנט?
והאם אפשר לקנות מקורי באמזון?
רק לידיעה שבחיקוי מותגים באלי אקספרס קיים חיקוי רם לברוקסת"ת של מיר ,ועוד ת"ת חדש קהילות יעקב בבר אילן רח' בלוי שניהם הכי זולים בשוק חבל על הכסף (110-160)
לגבי המקורי זה מקורי מי שעושה חיקויים עושה למותגים בינלאומיים פחות לנישה חרדית (עם כל הקלישאות עלנשיאי ארה"ב שלבשו ברוקס בעבר...
בתתי"ם הנ"ל, כל אחד יכול לקנות, או רק מי שלומד במיר וכדו'?ת"ת של מיר ,ועוד ת"ת חדש קהילות יעקב בבר אילן רח' בלוי שניהם הכי זולים בשוק חבל על הכסף (110-160)
לגבי המקורי זה מקורי מי שעושה חיקויים עושה למותגים בינלאומיים פחות לנישה חרדית (עם כל הקלישאות עלנשיאי ארה"ב שלבשו ברוקס בעבר...
בת"ת של מיר כל אחד יכול פתוח בשני וחמישי בצהריים ובשלישי בערבבתתי"ם הנ"ל, כל אחד יכול לקנות, או רק מי שלומד במיר וכדו'?
איזה שעות בצהריים ובערב?בת"ת של מיר כל אחד יכול פתוח בשני וחמישי בצהריים ובשלישי בערב
לא מדויק! צהריים בין השעות אחת לשלוש בערך ובערב שש ורבע עד שבעאיזה שעות בצהריים ובערב?
מה לא מדויק?לא מדויק! צהריים בין השעות אחת לשלוש בערך ובערב שש ורבע עד שבע
לא מדויק! צהריים בין השעות אחת לשלוש בערך ובערב ששורבעאיזה שעות בצהריים ובערב?
השעותמה לא מדויק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: