בס"ד
בהמשך לאשכול הזה:
הגעתי למסקנה שחשוב לי מאוד ההפרדה המוחלטת בין חלבי ובשרי והגעתי לתוכנית הזאת:
אשמח לקבל חוו"ד על התוכנית
הרעיון הוא מקרר ומשתי צידיו תנורים עם מגירות מתחת.
עיקר החסרון הוא מזווה קטן ורחוק יחסית. מצד שני יש אזור פסח גדול ויפה ואפשר להכניס תנור BI ומקום טוב למיקסר ומכשירים.
חסרון נוסף הוא הנראות, שזה פחות חשוב מול הכשרות.
נקודה חשובה, עיקר הבישולים אצלי זה בשרי וחלבי משמש בעיקר לאפיה.
(תרגומון קצר fleishig - בשרי milchig - חלבי pantry - מזווה)
בהמשך לאשכול הזה:
חוו"ד על תוכנית מטבח
ב"ה מטבח יחסית גדול, רוצים מקום לאפיה ומקום לישיבה להרבה אנשים בגובה שולחן רגיל (לא בר) כנראה רוצים לשנות את המיקום של הגבוהים - לשים את התנורים ליד המקרר ואת המקפיא בסוף הקיר הימני. coffee bar - זה סוג של חפ"ק ביתי עם בר מים ומקום להטעין טלפונים, כנראה עדיף שיהיה בכניסה איפה שהמקפיא. כמו"כ...
www.prog.co.il
הגעתי למסקנה שחשוב לי מאוד ההפרדה המוחלטת בין חלבי ובשרי והגעתי לתוכנית הזאת:
אשמח לקבל חוו"ד על התוכנית
הרעיון הוא מקרר ומשתי צידיו תנורים עם מגירות מתחת.
עיקר החסרון הוא מזווה קטן ורחוק יחסית. מצד שני יש אזור פסח גדול ויפה ואפשר להכניס תנור BI ומקום טוב למיקסר ומכשירים.
חסרון נוסף הוא הנראות, שזה פחות חשוב מול הכשרות.
נקודה חשובה, עיקר הבישולים אצלי זה בשרי וחלבי משמש בעיקר לאפיה.
(תרגומון קצר fleishig - בשרי milchig - חלבי pantry - מזווה)