תודה רבה. אני מסכים, פשוט דיסני מכריחים שהמוצר מאחור יהיה בעיגול...נכתב ע"י חמש;272849:מקסים ומיוחד!!
מפריע לי בחלק האחרוי העיגול הלבן וריבועים עליו.
קודם כל תפנה בהקדם לבית המרקחת הקרוב להשלמת מכסת הכדורים.נכתב ע"י הרשל'ה;272858:רק תסביר לי צדיק דבר אחד שיהיה לי ברור:
את האיורים אתה גם ביצעת, או אלו כלולים בהסכם זכויות המרצ'נדייזינג שחותמים מול הזכיין של דיסני?..
ולרגע שלא תבין לא נכון, להתרשמותי אתה מאייר ברמה שאינה נופלת מזו של החבריה שיושבים שם בברנבק קליפורניה..
אני פשוט איבדתי את הכדורים של הלחץ דם,
והרופא הפציר בי להימנע מהתרגשות מיותרת.
תודה רבה. הן הלקוח והן הקונספט של המוצר דורשים שכל הקנבסים יהיו מסודרים כיחידה אחת.נכתב ע"י נעמי ברקאי;272942:נעתקות המילים......
מדהים!
מה שכן העיגול מפריע וההשתקפות לא טובה.
למרות שזה ההנחיות של דיסני אתה צריך ללכת איתם באותו ראש ולא לדפוק ראש בראש
(יש לי ריבוע לכם יש עיגול- נכניס ריבוע בעיגול...)
אתה צריך לשים תמונה אחת מהקונווס בהגדלה. ובמקום אחר את התמונות של הקנווסים.
כנ"לנכתב ע"י חמש;272849:מקסים ומיוחד!!
מפריע לי בחלק האחרוי העיגול הלבן וריבועים עליו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: