מנסה לברר - מה רע בתמהיל? שליש קבוע וכל השאר לא צמוד.נשמע שיש מה לשפר.
אשמח אם תוכל לפרטנשמע שיש מה לשפר.
גם בתמהיל גם בריביות
במידה ואתה יכול לקצר שנים תמיד תתמקד בקבועה וכל שכן בצמודה זו דעתימנסה לברר - מה רע בתמהיל? שליש קבוע וכל השאר לא צמוד.
אלא אם כן אתה מתכוון לשינוי בתקופות התשלום. ואולי להקטין את ההלוואת זכאות מעט
מסכימה שיש מה לשפר בריביות. כנראה
מה זה אומר במקרה שלי?במידה ואתה יכול לקצר שנים תמיד תתמקד בקבועה וכל שכן בצמודה זו דעתי
שאם יש לך אפשרות מבחינת היחס החזר (= תשלום לעומת הכנסות) לקצר את התקופות של המסלולים הקבועים - שזה כולל הזכאות אז תעשה את זה. בעדיפות על הזכאותמה זה אומר במקרה שלי?
לקצר בשנים במסלול הראשון.מה זה אומר במקרה שלי?
אפילו היוםבכל מקרה זה לא האתרוג הכי יפה היום בשוק.
הוא ישמח בוודאי לענות אבל כדאי שתפרוש את משנתך לפני. האם יש סיפור מיוחד מאחרי המשכנתא וכד'. אם כי אני נוהגת להוסיף כנראה וכד' אבל הוא נוהג בצורה יותר אחראית ולמודת נסיון.@הון ובית
אשמח לדעתך
הכנסות תקינותהוא ישמח בוודאי לענות אבל כדאי שתפרוש את משנתך לפני. האם יש סיפור מיוחד מאחרי המשכנתא וכד'. אם כי אני נוהגת להוסיף כנראה וכד' אבל הוא נוהג בצורה יותר אחראית ולמודת נסיון.
לא(השמאי שם את הנכס בצורה קיצונית לרעה אך עדיין ההון עצמי קצת מעל 60% יתכן וזה הגורם?)
כמו שציינו כאן ניתן לשפר את הריביותשלום לכולם
איני מבין כלל בייעוץ משכנתא..
קיבלנו השבוע את האישור עקרוני
אשמח לקבל חוו"ד על ההצעה המצורפת
א גוטע קוויטל
צפה בקובץ המצורף 1797656
האם הבנתי נכון?לקצר בשנים במסלול הראשון.
ובמידה וההחזר נהיה קצת קשה להאריך בעד את השנים במסלול השלישי.
בכל מקרה זה לא האתרוג הכי יפה היום בשוק.
לא לגמרי.אני מבין מדברך שכדאי לבטל לגמרי את ההלוואת זכאות
חס וחלילההאם הבנתי נכון?
אני מבין מדברך שכדאי לבטל לגמרי את ההלוואת זכאות
וכן הריביות במסלול השלישי יכולות להיות יותר טובות?
הריביות גם צריכות בדיקה.אם אני יקצר בשנים כפי המלצתך וכו'
ללכת על האתרוג הזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: