כללי חוו"ד למודעה

nechama

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מחכה לתגובות.. תודה!!

קבצים מצורפים

• prog.jpg
    KB 316.8 · צפיות: 12

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
לא יודע לגבי תימחור אך הגרשיים במילה אי"ה צריכות להיות קשורות לפונט, ולא מרכאות טיפוגרפיות

פריקהSALE

משתמש רשום
לא הייתי לוקח מחיר על מודעה כזו, הייתי קודם משנה לה את הצבעים

nechama

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
ואם זה הצבעים שהלקוח רוצה?!!

איציק כרמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני לא מעולם הגרפיקה! אבל..

הלקוח יכול ללמוד משהו, תסבירי לו שיש תורה שלמה ושאת מחוייבת לאיכות ואת לא מוכנה לרדת מהרמה המקצועית שלך!

כי א' ב' של פרסום זה להתמקח עם הלקוח.. שלך!

אלף

משתמש מקצוען
אני חושבת שזו מודעה יפה למדי ואפשר לקחת עליה מחיר טוב. אפשר להגיד ביקורת כמעט תמיד אבל מותר לענות על שאלה ששואלים.
חבל שאין לי בשבילך תשובה כי זה לא התחום שלי כרגע.

ayala

משתמש מקצוען
זה דוקא מודעה יפה מאד
אבל לגבי הטקסט- תכלס לא כתוב שם כלום. "לימוד מרתק ואקטואלי"? כדאי להפנות את תשומת לבו של המפרסם, שלא ישקיע סתם בפרסום משהו על דרך רזי דרזין (סודות),
שיגלה מהו הלימוד הזה.
-לא מתמצאת מאד במחירים אבל אני מניחה שמי שירצה לענות ירצה לדעת היכן המודעה מתפרסמת, באיזה מדיה היינו (מקומון? עיתון כמו יתד? פלייר?) ובאיזה גודל (A4 ? A5? A3?)

הרשל'ה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
לסלקום יש הרבה כסף, תקרעי אותם.

מטאור

משתמש צעיר
150 ש"ח.
מודעה יפה, נקיה ומסודרת, אבל לא מעוררת ענין במיוחד.

studio dv.d

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
200 ש"ח לפחות

Shia

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
לצערי השאלה משקפת בעיה שקיימת בקרב גרפיקאים מתחילים רבים (ואף אצל לא מעט גרפיקאים מנוסים).
כל מי שעוסק בתחום של עיצוב גרפי ציריך שידע שמעבר לעובדה שחשוב לעבוד בצורה מקצועית, לקנות פונטים, ללמוד להשתמש בתוכנות, להיות מוכשר ו"קריאייטיבי" (המילה הזו פשתה במחוזותינו כאש בשדה קוצים), מעבר לכל זה, אסור לשכוח שזה עסק. וכבעל עסק, גם אם זו השלמת הכנסה, אתה חייב לדעת לתמחר עבודה. חייב לעבוד לפי מחירון. חייב לדעת כמה שווה שעת עבודה שלך.
יש דרכים לחשב את זה.
כשמישהו מבקש מאחרים לתת לו מחיר על מודעה שהוא עבד עליה, זה עצוב. כי זה מראה שאין קשר בין המחיר שהוא יגבה לבין ההשקעה שהוא השקיע.
אם כולנו נגיד שהמודעה שווה 50 שקל, ואתה עבדת עליה שעתיים וחצי עם ארבע תיקונים שונים ואחרי שתי סקיצות קודמות?
זה שווה לך?
את המחיר לעבודה שלך רק אתה יכול לקבוע. לא, לא יכול, חייב לקבוע. מראש. מי שלא מתאים לו המחירים שלך, שיחפש מישהו אחר.

אני מתכוון אי"ה להציג בקרוב כלי עזר שימושי שמאפשר לכל גרפיקאי לקבל מושג ברור מה צריך להיות התעריף שלו לשעה.

בננה

משתמש רשום
שיע, צודק בכל מילה. (אבל, יש מקרים יוצאי דופן.. ;))

מחכים לכלי עזר שלך.

nechama

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
חברה, הרגעו זוהי רק סקיצה ראשונית..

ונתנו10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
אפשר עוד להשקיע, אבל העבודה בסדר.
ושיע כמובן צודק. בגדול.
פריקה, לא הייתי מגיב ככה. ולא צדקת.

אקשן

משתמש רשום
דווקא סגול זה צבע רוחני ומתאים למודעוּת וכו'.

המודעה עניינה אותי. היא מצויינת! איפה הקורס מתקיים?;)

ונתנו10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
הרשלה :(

lelor

משתמש רשום
מודעה נחמדה מאוד! לא כ"כ מתמצא במחירים אבל תעריכי את שעת העבודה שלך... כמה זמן זה לקח לך.. בקיצור.. כמה שנראה לך... אי אפשר להפריז עם המחיר כן אבל יש מקום לתמרן במחירים "מקובלים" ... בהצלחה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה