עזרה חוות דעת על עגלת תאומים

קייטרינג חלבי אגוזים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
חוות דעת על עגלת תאומים,
אשמח לשמוע ממכם חוות דעת על עגלות תאומים למי מרוצה מחברה מסויימת וגם מה ההבדל בין היקרות לזולות איכות או מותג?

שרי די

משתמש רשום
לא שיש לי כ"כ מידע על כך אבל ממליצה לך לקנות 2 עגלות רגילות (לא תאומים) ושתצטרכי ללכת עם התאומים תחברי אותם(יש חלק שניתן לחבר איתו את העגלות)
זה יותר עדיף כי עגלות התאומים בדר"כ גדולות ומאוד מסרבלות

saralulu

משתמש מקצוען
חוות דעת על עגלת תאומים,
אשמח לשמוע ממכם חוות דעת על עגלות תאומים למי מרוצה מחברה מסויימת וגם מה ההבדל בין היקרות לזולות איכות או מותג?
ממליצה מאד להתייעץ עם חנות 'ניו בורן' בבני ברק (הסניף שבאדמו"ר מגור) הם ידועים כהכי מבינים בתחום.
אני קניתי אצלם עגלת תאומים של בוגבו, הדגם שהיה במבצע בוגבו בי 3 דונקי, כרגע אני מרוצה מאד.
קניתי לתאומים וכרגע זה כמובן עגלת אמבטיה, בהמשך אפשר לעבור למצב ישיבה, יש גם אפשרות לחבר סלקלים עם מתאם של בוגבו, זה נח כשיוצאים לקניות.
הדגם הבא עולה כפול!

נערך לאחרונה ב:

יהודיתו

משתמש מקצוען
אם הילד בן 2.5 ותינוק ניו בורן - עדיין ממליצים על עגלת תאומים או עדיף כבר טרמפיסט?

ט.ש.

משתמש פעיל
אם הילד בן 2.5 ותינוק ניו בורן - עדיין ממליצים על עגלת תאומים או עדיף כבר טרמפיסט
נתקלתי בעגלת תאומים שיש לה מתאמים כדי לחבר אמבטיה בצד אחד. (ממש נראה עגלת תאומים)
אני לא מצליחה לפתוח תמונות עם האינטרנט שלי, לכן לא מוסיפה תמונה. אני חושבת שהיא הייתה של בייבי ג'וגר

אני אישית השתמשתי בעגלת תאומים של קוקה ביבה לתינוק בן שנה ולתינוק ניובורן. יש לה סגירה ממש וחלקים שמתאימים לתינוק ניובורן. לי היה פחות נוח החלקים אז הוספתי מזרן מעגלת האמבטיה שלי.

עכשיו יש לי שוב תינוק בן שנה ורבע וניובורן ואני משתמשת בעגלת אמבטיה והתינוק בן שנה בבימבה גוק שאני מכניסה את הגלגל הקידמי שלה בתוך המוט שבין שני הגלגלים האחוריים של עגלת האמבטיה (דומה ממש לטרמפיסט.) לא בכל העגלות זה אפשרי אבל זה ממש נוח:) מה שכן- אם בן השנתיים וחצי שלך גבוה אז לא יהיה לו נוח. (לבן השנתיים וחצי שלי נתקעות הרגליים כל הזמן מהסיבה הנ"ל)

שבי רוזן

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי
אני ואחותי היינו בעגלת תאומים(היא גדולה ממני בשנה וחצי)
איזה נוסטלגיה
אני אברר מאיזה חברה העגלה נקנתה

יעלס

משתמש חדש
מקפיצה
יש למישהי המלצה על עגלת אחים טובה ופרקטית? איך הבוגבו דונקי אחים?

Yael Mor

משתמש מקצוען
מקפיצה
יש למישהי המלצה על עגלת אחים טובה ופרקטית? איך הבוגבו דונקי אחים?
נוחה מאוד לעיר עם מדרכות רחבות. טנק של ממש, לא מרגישים את השיבושים במדרכה בגלל הגלגלים הגדולים שלה. באוטו לא קל בכלל להכניס אותה (תופס לפחות בגאז’ שלם אם לא יותר), ולאוטובוס גם כן פחות מציאותי, היא תופסת כמעט את כל המקום של העגלות. היא עגלה טובה ואיכותית אבל לא פרקטית בכלל.

יעלס

משתמש חדש
נוחה מאוד לעיר עם מדרכות רחבות. טנק של ממש, לא מרגישים את השיבושים במדרכה בגלל הגלגלים הגדולים שלה. באוטו לא קל בכלל להכניס אותה (תופס לפחות בגאז’ שלם אם לא יותר), ולאוטובוס גם כן פחות מציאותי, היא תופסת כמעט את כל המקום של העגלות. היא עגלה טובה ואיכותית אבל לא פרקטית בכלל.
יש לך המלצה על עגלת אחים פרקטית ונוחה?

darkwave

משתמש רשום
מאונטיין באגי
שירתה אותנו בנאמנות
חזקה וטובה
עוברת בכל מקום גם במעליות צרות
מומלצת בחום.
מצאנו ביד 2 ב1500 ש''ח במצב חדש

וופל

משתמש חדש
מאונטיין באגי
עדיין מוכרים אותה? כי הבנתי שכבר לא....

בכל אופן אנחנו קנינו עגל תאומים של טאי טאי - ביבה
מעולה מעולה!!!!
משמשת אותנו נאמנה!!!
יחסית צרה
ונוחה לילדים
נשכבת שכיבה מלאה והגיעה עם כיסוי לרגליים כך שזה מעולה גם לתינוקות שזה עתה נולדו.....
גם הרגליות מתרוממות ואז המצב שכיבה הוא לגמרי לגמרי - נוח גם לילדים גדולים יותר

בהצלחה רבה
ומזל טוב !

מאמימוש

מקסימום כוחות לאמא
מנוי פרימיום
בכל אופן אנחנו קנינו עגל תאומים של טאי טאי - ביבה
אבל איך ההליכה שלה עם ילד גדול יותר בעגלה?
נראה לי שקצת יותר קשה לסחוב אותה...

הבוגבו נוחה בטירוף
אבל מתאימה למי שיש מקום בבית, ברחוב (כלומר לא בגאולה הצפופה למשל)
וגם לא נוסעת הרבה (או יש לה מקום בשפע בנסיעה)
לא בר השוואה לשום עגלת תאומים אחרת

היפרסוני

משתמש חדש
מאונטיין באגי
שירתה אותנו בנאמנות
חזקה וטובה
עוברת בכל מקום גם במעליות צרות
מומלצת בחום.
מצאנו ביד 2 ב1500 ש''ח במצב חדש
אכן עגלה מצוינת
נמכרת בחו"ל
עגלה מצוינת בנוי חזק מאד
מחזיק מעמד שנים קדימה
יעיל גם עבור הילדים הגדולים יותר, לפעמים יש 4 (!) ילדים על אותה עגלה..

שווה לקנות מיד 2 - כמובן לפי מצב העגלה
ממליץ בחום!

רבקי שנברגר

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
יש לי בייבי מאונסטרס
ממליצה מאוד מאוד!!!
צרה בומבסטית יפה וכל המעלות!
גם ביבה אני מכירה
היא ממש טובה
אם כי פחות נראית טוב
אבל בסך הכול היא סבבה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה