עשיתי כמו המקור...שמעתי וזה נשמע מעולה נראה לי כדאי שתוסיף גטרות WAWA לקול הרקע זה יתן אפקט יותר רחב
תודה רבה על ההערות לזה חיכיתי!נכון זה יפה ונאמן כמו במקור שמעתי את המקורי וגם את שלך מאוד יפה ואהבתי את המפוחית בסוף
אבל...
א. אם תשים לב אצלו יש מצילות ובהמשך אפילו תופים
ב.יש לו במשך השיר באסים שמוסיפים נופך לשיר (אני חושב ששיר בלי באס זה כמו להתלכלך באורז בשריבלי שאכלת בשר) מומלץ להוסיף איזה שהוא אקורד באס
ג. אצלו בשיר בדקה ה1.59 שים לב לאפקט של הזכוכית מתנפצת תחפש כזה אפקט זה מוסיף המון
ומייד אח"כ אם תשים לב נכנסים שם התופים
ד"א המפוחית זה מהצלילים של הקורג או שזה משהוא דגום או פלאגין?
בהצלחה!
תודה רבהפשש, איזה כינורות שמת בליווי, זה מהאורגן?
יופי של ליווי!
הקלטתי הכל באורגן נתתי לכינורות אפקט "ריברב"זה באמת יפה. מעניין איך ערכת את הכינורות זה לא נשמע קורג... קשה לי מאד לתת חוות דעת אם לא יהיה עוד ערוץ בשביל הדינמיקה כי היה נראה לי שהכינורות היו גבוהים מידי ביחס לפסנתר אבל אם יהיה עוד ערוץ אפשר להשוות
תודה רבה על ההערות לזה חיכיתי!
אלו שמשבחים שזה יפה וכל זה זה נפלא ואני מודה להם אבל זה פחות נצרך יותר מה שאני מחפש זה ההערות כי הערות בונות! פשוטו כמשמעו!
לגבי הערה ב' אני לא שמעתי בס בשיר זה הבס של הפנסתר החשמלי המלווה לא?
עדיף שתוסיף שירה אבל גם אם לא אז תתן בס ואז תוכל להשוות אפילו שתמחק את זה אח''כהקלטתי הכל באורגן נתתי לכינורות אפקט "ריברב"
ואחרי זה בתוכנת פרוטי לופס הוספתי לכל הקטע אפקט מסויים. (בריברב שם יש אפקט "for strings")
איזה ערוץ להוסיף ? של כינורות...?
כן גם לי נשמע כך שהם גבוהים יחסית
אשפר בעז"ה
איך בדיוק אני אוסיף שירה?עדיף שתוסיף שירה אבל גם אם לא אז תתן בס ואז תוכל להשוות אפילו שתמחק את זה אח''כ
הקשבתי שוב לשיר ובאמת בחלקו הבאס הוא מהנמוכים של הפסנתר אבל אם תקשיב טוב בדקה ה2.43 הוא מכניס באס עד הדקה 5.15 בערך
ד"א כל שיר או פליבק מורכב מגיוון מסויים דהינו מלודיה פסנתר אח"כ בהמשך נוספים הסטרינגס והפדים כל זה בפתיחה וקצת בשיר אח"כ נוספים תופים ובאס [שהם החברים שלא נפרדים לעולם חשוב לדעת]
אולי איזה סולו גיטרה לקראת הסוף ובסיומת זה דועך ונשארים רק סטרינגס&פדים אח"כ רק פסנתר נמוכים&גבוהים [אח"כ רק גבוהים] ואח"כ..מסתיים השיר
בהצלחה!
עשיתי בינתיים רק חלק אחד מהשיר
אני פעם עשיתי פלייבק של שירה וגיטרות לבד ונלחמתי עם עצמי איך להשוות את הזמר והגיטרות (נשמע פשוט הא?) עד שפשוט הקלטתי ערוץ בס וקיבלתי 3 שכבות של שיר ואז עשיתי שהבס יהיה למטה גיטרות באמצע וסולו למעלה פשוט ומהמם תנסה להקליט את עצמך ותבדוק אם הפסנתר בווליום טוב והכינורות לא מידי גבוהותאיך בדיוק אני אוסיף שירה?
מה זאת אומרת להשוות? בין מה למה?
הרכבתי את השכבות במידי סיקוונסרהכינורות, חיפשת באורגן והרכבת את השכבות או שהבאת את זה משמירה מסויימת?
קצת לא נעים לי לשאול ולבקש בחינם אחרי שיגעת ומצאת..
הבעיה שאין לי איך להקליט את עצמי אין לי ציוד מקצועיאני פעם עשיתי פלייבק של שירה וגיטרות לבד ונלחמתי עם עצמי איך להשוות את הזמר והגיטרות (נשמע פשוט הא?) עד שפשוט הקלטתי ערוץ בס וקיבלתי 3 שכבות של שיר ואז עשיתי שהבס יהיה למטה גיטרות באמצע וסולו למעלה פשוט ומהמם תנסה להקליט את עצמך ותבדוק אם הפסנתר בווליום טוב והכינורות לא מידי גבוהות
אני פעם עשיתי פלייבק של שירה וגיטרות לבד ונלחמתי עם עצמי איך להשוות את הזמר והגיטרות (נשמע פשוט הא?) עד שפשוט הקלטתי ערוץ בס וקיבלתי 3 שכבות של שיר ואז עשיתי שהבס יהיה למטה גיטרות באמצע וסולו למעלה פשוט ומהמם תנסה להקליט את עצמך ותבדוק עם הפסנתר בווליום טוב והכינורות לא מידי גבוהות
וואלה מוכשרהבעיה שאין לי איך להקליט את עצמי אין לי ציוד מקצועי
לא כרטיס קול ולא מיקרופון .... אני מקליט את הפלייבקים בינתיים באורגן עצמו
כאן משמיים עלה לי רעיון ...
סתם הכנסתי את הקטע לתוכנה ושיחקתי עם האפקטים עד שמצאתי את האפקט הזה וזה פשוט החיה את כל הקטע....
איפה אני ימצא? חיפשתי באנגלית ויש כל מיני קטעים של זכוכית מתנפצת כמו כוס וכדומה אבל זה לא הכיוון אפילו להתאים לשירים....שים לב לאפקט של הזכוכית מתנפצת תחפש כזה אפקט זה מוסיף המון
יברכך ה'הרכבתי את השכבות במידי סיקוונסר
ולא בתור צליל שמור וערוך
הצלילים הם :
REAL STRINGS 1
ensemble strings 2
ensemble solo (אם אני זוכר את השם נכון)
ועוד שכבה של כינורות באוקטבה נמוכה (real strings כנ"ל)
אם תרצה אערוך לך צליל כזה ואשלח לך...
אבל הבעיה שאפשר רק 3 שכבות ....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: