בכוונה המקרר קרוב יותר למשטחי העבודה, גם כי זה נח בזמן הבישול, וגם כדי שפתיחת המקרר לא תהיה מול השולחןכדאי לסדר את הפונקציות בסדר הנכון
מקרר, משטח עבודה חלבי, 2 כיורים, מדיח, משטח עבודה גדול בשרי. כיריים 30 ס"מ מהסוף.
בכוונה המקרר קרוב יותר למשטחי העבודה, גם כי זה נח בזמן הבישול, וגם כדי שפתיחת המקרר לא תהיה מול השולחןכדאי לסדר את הפונקציות בסדר הנכון
מקרר, משטח עבודה חלבי, 2 כיורים, מדיח, משטח עבודה גדול בשרי. כיריים 30 ס"מ מהסוף.
ענין של סדר עדיפויות, יש כאן הרבה מקום אחסון, עמודת תנורים, מזווה ואפילו מקפיא שאפשר לגמרי להוציא מהמטבחזה לא הרבה מקום אבל יש לך רעיון יתר טוב?
התוכנית עדיין לא סגורה סופית בדיוק בגלל העניין הזה של הזזת נקודת מים וביוב, אני מנסה לברר אם זה אפשרי וכמה יעלה, אולי משהו פה יודע?הספתם נקודת מים נכון? כמה עלה להזיז מרחק כזה?
מסכימה איתך לגבי הזזת הכיור החלבי פשוט ניסיתי להתרחק קצת פחות כך שיספיק להרים שורה אחת של מרצפות...ענין של סדר עדיפויות, יש כאן הרבה מקום אחסון, עמודת תנורים, מזווה ואפילו מקפיא שאפשר לגמרי להוציא מהמטבח
אבל אין הרבה שיש (בפרט לבשרי) ואין הרבה מקום ליד השולחן
מה שהייתי עושה בכל מקרה זה להצמיד את הכיור החלבי לכיר כדי להרוויח משטח עבודה חלבי
ואולי להזיז את הכיור הבשרי יותר לצד החלבי כדי שיהיה משטח יותר גדול לבשרי
אולי פשוט תהפכי את התוכנית, כיור בצד השני/צמוד לבשרימסכימה איתך לגבי הזזת הכיור החלבי פשוט ניסיתי להתרחק קצת פחות כך שיספיק להרים שורה אחת של מרצפות...
מה העניין בכיריים 30 ס"מ מהסוף למה לא בקצה? זה סתם שטח שקשה לנקותכיריים 30 ס"מ מהסוף.
את צריכה קצת רווח לסיר או ידית של מחבת שבולטת.מה העניין בכיריים 30 ס"מ מהסוף למה לא בקצה? זה סתם שטח שקשה לנקות
גם משטח הנחהמה העניין בכיריים 30 ס"מ מהסוף למה לא בקצה? זה סתם שטח שקשה לנקות
תודה על העצות!אולי פשוט תהפכי את התוכנית, כיור בצד השני/צמוד לבשרי
וכל הארונות בצד השני? (נראה לי שיותר קל להוסיף שקעים מאשר נקודת מים)
כשהשולחן לרוחב זה תופס פחות מקום כשיושבים
אורך השולחן 1.20 מ'
רוחב השולחן 70 ס"מ+ 50 ס"מ לישיבה מכל צד זה 1.70 מ'
אני בדיוק גם עושה מטבח לדירה מקבלן המטבח מאוד דומה, אולי יעזור לך ואשמח גם לחוות דעתכם...
תודה,יש לנו מטבח חדש מקבלן ממש דומה,
לפי התוכנית שלכם:
תוזיזו את הכיריים עד סוף השיש - במקום הבילד אין
את השולחן תשימו איפה ששמתם - רק לרוחב,
ויותר קרוב לכניסה - עשינו יחידה מיוחדת לתנורים - הרווחנו גם מקום למיקרוגל ועוד ארון מעליו
מרוצים מאדד בינתיים!
@תמר רנדלא מתחברת בכלל לתנור נמוך מתחת לשיש.... לא נוח בכלל ואין גם איפה לשים את המיקרו.
חישוב מהיר:
280 רוחב מטבח
פחות 70 עומק מקרר ( נניח ...)
פחות 62 עומק ארונות צד שני,
פחות מימום 100 ס"מ (מטר) מעבר , חובה לא פחות מזה זה כניסה ראשית למטבח,
נשאר? 48.
תוסיפי את ה48 לעומק הארונות קיר שזה - 62. יצא לך דלפק ברוחב של 110.
110 זה דלפק ל- 2 מקומות ישיבה.
יודעת שלא עשית חישוב מדויק , אבל אני דבר ראשון עושה חישוב מהיר ובודקת את הדברים האלה....
ככה שזה לא תכנון נכון שהישיבה תהיה שם.........
הייתי מורידה את הקיר מאחורי הכיסאות ואז זה היה מספיק.@תמר רנד
משו כזה אולי? המידות בצד לא מדויקות.. כל משבצת זה 10 ס"מ
אם נעביר את המקרר לסוף אז יש עוד 10 ס"מ
40 לכל מקום זה מספיק? ברור שלא.. מה חשבת?
הכיסה הנוסף הוא אופציה
או רק שני מקומות ולקצר את הדלפק ומקום נוסף בראש
השארתי 50 בין הכסאות לקיר צריך יותר או אולי פחות?
ו 100 בין הבילד אין לדלפק
צפה בקובץ המצורף 789662
זה מידת מינימום למקום ישיבה.40 לכל מקום זה מספיק?
80 זה מידת מינימום,השארתי 50 בין הכסאות לקיר צריך יותר או אולי פחות?
זה באמת מה שגם אני הייתי עושה.הייתי מורידה את הקיר מאחורי הכיסאות ואז זה היה מספיק.
מעולה,הכיסה הנוסף הוא אופציה
הייתי מורידה את הקיר מאחורי הכיסאות ואז זה היה מספיק.
לפי הכללים מינימום 80 ס"מ.
אבל אז המטבח ממש חשוף לסלון..זה באמת מה שגם אני הייתי עושה.
מצאת?אני לא מוצאת על המחשב תוכנית, מחר בע"ה אשתדל,
וואו, ממש אהבתי את התכנוןהשארתי 50 בין הכסאות לקיר צריך יותר או אולי פחות?
ו 100 בין הבילד אין לדלפק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: