מציעה להכניס את התנורים מתחת לשיש וכך להרוויח שטח עבודה
התוכנית שלך נראית טובה לשטח אולי כדאי לבחון את אורך השולחן ולהגדילו ל 120 ס"מ או 130 ס" כך יכנסו לאורכו
3 מקומות ישיבה ובראש השולחן הפונה לשיש הבשרי לא ישבו ואז תוכלי ביתר קלות להשתמש בו גם כעוד שטח עבודה
לא מתחברת בכלל לתנור נמוך מתחת לשיש.... לא נוח בכלל ואין גם איפה לשים את המיקרו.
למה לא ככה? עשיתי את זה צי'ק צ'אק, עכשיו אני רואה שצריך להחליף בין התנור למזווה.
אבל הרעיון בא בחשבון?
צפה בקובץ המצורף 781401
חישוב מהיר:
280 רוחב מטבח
פחות 70 עומק מקרר ( נניח ...)
פחות 62 עומק ארונות צד שני,
פחות מימום 100 ס"מ (מטר) מעבר , חובה לא פחות מזה זה כניסה ראשית למטבח,
נשאר? 48.
תוסיפי את ה48 לעומק הארונות קיר שזה - 62. יצא לך דלפק ברוחב של 110.
110 זה דלפק ל- 2 מקומות ישיבה.
יודעת שלא עשית חישוב מדויק , אבל אני דבר ראשון עושה חישוב מהיר ובודקת את הדברים האלה....
ככה שזה לא תכנון נכון שהישיבה תהיה שם.........