ענק שבענקים
משתמש פעיל
30% הנחה
אבל רק בתשלום באשראי vip
אבל רק בתשלום באשראי vip
איך מקבלים 500? הבנתי שהמקסימום זה 300הרבה לא יודעים אבל הנחת יום הולדת 30% היא עד 1000 ש"ח למשלמים באשראי ועד 500 ש"ח לבעלי המועדון בלבד.
כמובן אם רוצים את ההנחה של ה300 שח (כי צריך לשלם עם האשראי דווקא) אבל אם הקניה תהיה מעל 1000 לכאורה אפשר לשלב מימוש נקודותלא ניתן לממש נקודות שנצברו לפני
@פופקורן :-)אמרו לי שיפויי כח לא תקף בשילב
בשילב לא הסכימו. דרשו שכל הקניה תהיה מהאשראי בלבד.כמובן אם רוצים את ההנחה של ה300 שח (כי צריך לשלם עם האשראי דווקא) אבל אם הקניה תהיה מעל 1000 לכאורה אפשר לשלב מימוש נקודות
(אם אני לא טועה, מרכישה בעבר בטרמינל איקס ובאתר של ללין)
בטרמינל איקס את מבקשת בשירות לקוחות פוקס במייל הנ"ל שיתנו לך קוד קופון ואז אתו את מממשת את ה30%כמובן אם רוצים את ההנחה של ה300 שח (כי צריך לשלם עם האשראי דווקא) אבל אם הקניה תהיה מעל 1000 לכאורה אפשר לשלב מימוש נקודות
(אם אני לא טועה, מרכישה בעבר בטרמינל איקס ובאתר של ללין)
30% מקניה של עד 1000 ש"ח בתשלום עם הכרטיס (יוצא הנחה של עד 300 ש"ח בסה"כ)איך מקבלים 500? הבנתי שהמקסימום זה 300
מוזר ממש.בטרמינל איקס את מבקשת בשירות לקוחות פוקס במייל הנ"ל שיתנו לך קוד קופון ואז אתו את מממשת את ה30%
אבל בדקתי ואין אופציה גם לממש צבירת נקודות וגם הנחת יומולדת באותה קניה.
במועדון רגיל עד קנייה של 500 יש 30% -לא מקבלים 500איך מקבלים 500? הבנתי שהמקסימום זה 300
כנראה מימשת את הקוד שמגיע במייל שהוא לא כולל מבצעי האתרמוזר ממש.
אני קניתי השבוע בטרמינל x וגם ממשתי הטבת יום הולדת וגם צבירת נקודות.
יש בעיה אחרת בטרמינל X שאין כפל מצבעים (גם הנחת יום הולדת וגם הנחת חנות)
לא הבנתי איך את מציעה רווח של 260קרובת משפחה רוצה לקנות עגלה בשילב ומחפשת מישהו עם דרים קארד vip שלא משתמש בשילב החודש
הרווח שלכם 10% מהקניה שזה 260 ש"ח בערך
אזור בית שמש ירושלים או בני ברק
אם מישהו מעוניין אפשר לפנות אליי במייל שבחתימה
מימשתי קוד שביקשתי בצ'אט ולא נתן כפל מבצעים, אבל מימוש נקודות כן.כנראה מימשת את הקוד שמגיע במייל שהוא לא כולל מבצעי האתר
הקוד שמגיע בצ'אט כולל כפל מבצעי האתר
(לי היה זכור שכולל מימוש נקודות אבל לא זוכר בוודאות וכותבים פה הפוך ממני...)
הסתדרת?קרובת משפחה רוצה לקנות עגלה בשילב ומחפשת מישהו עם דרים קארד vip שלא משתמש בשילב החודש
אזור בית שמש ירושלים או בני ברק
אם מישהו מעוניין אפשר לפנות אליי במייל שבחתימה
כנראה לא היה לי נקודות וחשבתי שבגלל זה.מוזר ממש.
אני קניתי השבוע בטרמינל x וגם ממשתי הטבת יום הולדת וגם צבירת נקודות.
יש בעיה אחרת בטרמינל X שאין כפל מצבעים (גם הנחת יום הולדת וגם הנחת חנות)
30% מקניה של עד 1000 ש"ח בתשלום עם הכרטיס (יוצא הנחה של עד 300 ש"ח בסה"כ)
או 30% בקניה של עד 500 ש"ח לחברי מועדון ללא צורך לשלם עם הכרטיס (יוצא הנחה של עד 150 ש"ח
לא הבנתי איך את מציעה רווח של 260
כי סה"כ מ1000 שח תהיה הנחה של 300
אז 10% מה300-כלומר 30 ש"ח?
קרובת משפחה רוצה לקנות עגלה בשילב ומחפשת מישהו עם דרים קארד vip שלא משתמש בשילב החודש
שימי לב שהטבת יומולדת מוגבלת עד 500 ש''ח
בשביל ההטבה של ה1000 חייב לשלם דוקא באשראי?
אם יש לי מועדון וכרטיס אשראי דרים כארד
מה אני זכאית בשילב בחודש יומולדת?
בשילב לא הסכימו. דרשו שכל הקניה תהיה מהאשראי בלבד.
הנקודות שנצברות הם על כל מחיר העגלה (15 אחוז מ-3000)??יש כאן בלבול כללי!!
שילב אינה חלק ממועדון הלקוחות הרגיל!!!
והתנאים הם שונים,
ניתן לממש הטבות מועדון {שימוש בנקודות/יום הולדת וכו'}
אך ורק ע"י שימוש וקנייה בכרטיס אשראי דרים כארד,
{וזה בשונה בהחלט מכל חברות המועדון האחרות בכרטיס כמו פוקס וכיו"ב, שם ניתן לממש הטבות גם ללא הכרטיס אלא ע"י הצגת ת"ז בעל הכרטיס בלבד, ואז הטבת יום הולדת הם חצי מגובה ההטבה בשימוש בפועל בכרטיס האשראי 150}
עם זאת ניתן בהחלט לממש הטבת יום הולדת ע"י יפוי כח וללא נוכחות בעל הכרטיס,
וזה בתנאי שמשלמים עם הכרטיס!!
ואז ההטבה היא הנחה של 30% מוגבל ל1000 ש"ח הראשונים של הקנייה כך שסך ההטבה היא 300 ש"ח!
לפיכך מה שכתב פותח האשכול על הטבה של 10% זה לא מדויק,
כי ע"י שימוש בכרטיס יצבור בעל הכרטיס 15% נקודות וזה יהיה שכרו!!
לסיכום מי שיכול יתן את כרטיסו לקונה העגלה,
קונה העגלה יחתום על יפוי כח הרגיל של המועדון בשירות הלקוחות,
ישלם בכרטיס האשראי של בעל הכרטיס, וירויח 300 ש"ח הנחה על הקנייה!
ובעל הכרטיס ירוויח נקודות ללא הגבלה בשווי 15% משווי הקנייה!!
הצבירה היא על כ--ל הסכום, לא משנה כמה גובה הקנייה!!! {משתלפ כמובן לממש את זה במבצעים ואז הנקודות שוות הרבה יותר!!}הנקודות שנצברות הם על כל מחיר העגלה (15 אחוז מ-3000)??
האם ניתן לשלם בכרטיס VIP אחר לא של בעל היום הולדת?
(ואז זה לא משתלם למי שרוצה את הנקודות)
הנקודות על המחיר לפני המבצע? למה זה שווה יותר?הצבירה היא על כ--ל הסכום, לא משנה כמה גובה הקנייה!!! {משתלפ כמובן לממש את זה במבצעים ואז הנקודות שוות הרבה יותר!!}
בשביל לממש את היום הולדת חייבים להשתמש בכרטיס דרים כארד של בעל המועדון עם ההטבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: