מדריך חדש! קרנות שקליות של אינווסקו (Invesco) בישראל

ה. שלמה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
האם אתה מתכוון שבעיקרון גם לפי תשוא כהלכה ברגע נתון זה אין בעיה רק הבעיה שמגבילה אותםמלתת כשרות זה בגלל המדיניות?
יש בעיה גם ברגע זה.
אם כי הבעיה רק לאלו שאוסרים החזקה פיזית בקרן סל, תשואה כהלכה מחמירים לכתחילה.

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
אשמח מאד להסבר בנושא.
תודה
הקרנות האיריות מוסכמות על כולם כמעולות, יש כאלו שטוענים שהם עשו בדיקה ויש קרנות ישראליות לא פחות טובות, ויש אחרים שטוענים שזה לא נכון.
עכשיו נשאל, מה הטעם להעדיף את הקרנות ישראליות שהם רק בספק כמו האיריות, ולא את את האיריות שהם בוודאי טובות לפי כל הדעות?

מאמין בניסים

משתמש פעיל
שאלה .
האם יש קרן סל אירית שכוללת בתוכו גם חברות שבבים בדגש על חברת אנבידיה ?
האם בנאסד"ק 100 יש את זה או בקרן סל של אינוסקו 1185180?
כן כן וכן
הקרן שציינת היא טכנולוגית בלבד
אחוז האחזקה שלה באפל מייקרסופט ואנבידיה משמעותי מאד הרבה יותר מהקרן שעוקבת על הנאסדק 100
בראשונה הם כמעט 60 אחוז מהקרן ובנאסדק הם 25 אחוז בערך
לשיקולך

ציוץ לשבח

משתמש פעיל
האם קרנות סל מחקות מדדי ארה"ב שנסחרות בבורסה בישראל, משקפות בבוקר בעסקאות פה, את שווי המדד לפי שווי המניות שנסחרו במסחר המאוחר? (ע"ע מיקרוסופט ומטא שירדו הלילה במסחר המאוחר ביותר מ- 3%- )

השקעות R הון

מנהל פורום השקעות
מנהל
מנוי פרימיום
האם קרנות סל מחקות מדדי ארה"ב שנסחרות בבורסה בישראל, משקפות בבוקר בעסקאות פה, את שווי המדד לפי שווי המניות שנסחרו במסחר המאוחר? (ע"ע מיקרוסופט ומטא שירדו הלילה במסחר המאוחר ביותר מ- 3%- )
זה משתקף בחוזים.
מה שמשתקף בחוזים משתקף במסחר בישראל.

השקעות R הון

מנהל פורום השקעות
מנהל
מנוי פרימיום

משקיע חובב

משתמש רשום
הקרנות האיריות מוסכמות על כולם כמעולות, יש כאלו שטוענים שהם עשו בדיקה ויש קרנות ישראליות לא פחות טובות, ויש אחרים שטוענים שזה לא נכון.
עכשיו נשאל, מה הטעם להעדיף את הקרנות ישראליות שהם רק בספק כמו האיריות, ולא את את האיריות שהם בוודאי טובות לפי כל הדעות?
צודקת בכל מילה.
אבל לדעתי כל יש מעלה אחת בחלק מהקרנות הישראליות - שהמחיר ליחידה נמוך בהרבה מהקרנות האיריות, ולכן לא צריך לחכות הרבה זמן עד שמצטבר אצלך סכום גדול כדי להשקיע בסנופי,
אני למשל זה עיכב אותי הרבה זמן מלהתחיל להשקיע כי כסף שנמצא בחשבון בנק ומחכה להשקעה, בסוף נעלם איך שהוא..

ציוץ לשבח

משתמש פעיל
אני למשל זה עיכב אותי הרבה זמן מלהתחיל להשקיע כי כסף שנמצא בחשבון בנק ומחכה להשקעה, בסוף נעלם איך שהוא..
תמיד יש לך אופציה להעביר את זה לחשבון המסחר ושם זה לא יאבד לך, אא"כ אתה סוחר בבנק. (וגם אז אתה יכול לשים לבנתיים בפר"י או משהו דומה, כדי שלא יהיה בעו"ש)

השקעות R הון

מנהל פורום השקעות
מנהל
מנוי פרימיום
צודקת בכל מילה.
אבל לדעתי כל יש מעלה אחת בחלק מהקרנות הישראליות - שהמחיר ליחידה נמוך בהרבה מהקרנות האיריות, ולכן לא צריך לחכות הרבה זמן עד שמצטבר אצלך סכום גדול כדי להשקיע בסנופי,
אכן.
מי שרוצה קרן ישראלית.
במחיר 106 ש"ח נכון לעכשיו.
לטעמי הקרן של מור מעולה
והיא בכשרות בד"ץ העדה החרדית, גלאט הון ור' אריה דביר.
נמצאת במקום שלישי ברשימה שלי
לא מתחייב שלא יעלו הדמי ניהול...

ה. שלמה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אכן.
מי שרוצה קרן ישראלית.
במחיר 106 ש"ח נכון לעכשיו.
לטעמי הקרן של מור מעולה
והיא בכשרות בד"ץ העדה החרדית, גלאט הון ור' אריה דביר.
נמצאת במקום שלישי ברשימה שלי
לא מתחייב שלא יעלו הדמי ניהול...
מינימום לקניה 5 יחידות.
כמו"כ קסם מס' 5124482 KTF S&P 500 (קרן פתוחה) בכשרות העדה"ח במחיר כ 2.9 ₪ ד"נ 0 נאמנות 0.025 קניה של יחידה אחת לא מכסה את העמלה ):

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
צודקת בכל מילה.
אפשר לקנות קרן ישראלית בזול עד שאחרי תקופה יש את הסכום הנצרך לקנייה של קרן אירית.
ואז מוכרים את הישראלית [משלמים אולי מס קטן] וקונים בזה קרן אירית.

החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה