יש בעיה גם ברגע זה.האם אתה מתכוון שבעיקרון גם לפי תשוא כהלכה ברגע נתון זה אין בעיה רק הבעיה שמגבילה אותםמלתת כשרות זה בגלל המדיניות?
אם כי הבעיה רק לאלו שאוסרים החזקה פיזית בקרן סל, תשואה כהלכה מחמירים לכתחילה.
יש בעיה גם ברגע זה.האם אתה מתכוון שבעיקרון גם לפי תשוא כהלכה ברגע נתון זה אין בעיה רק הבעיה שמגבילה אותםמלתת כשרות זה בגלל המדיניות?
אשמח מאד להסבר בנושא.אני לא רואה עניין להעדיף את הישראליות.
@מקצועי בלבדאשמח מאד להסבר בנושא.
תודה
הקרנות האיריות מוסכמות על כולם כמעולות, יש כאלו שטוענים שהם עשו בדיקה ויש קרנות ישראליות לא פחות טובות, ויש אחרים שטוענים שזה לא נכון.אשמח מאד להסבר בנושא.
תודה
כן כן וכןשאלה .
האם יש קרן סל אירית שכוללת בתוכו גם חברות שבבים בדגש על חברת אנבידיה ?
האם בנאסד"ק 100 יש את זה או בקרן סל של אינוסקו 1185180?
זה משתקף בחוזים.האם קרנות סל מחקות מדדי ארה"ב שנסחרות בבורסה בישראל, משקפות בבוקר בעסקאות פה, את שווי המדד לפי שווי המניות שנסחרו במסחר המאוחר? (ע"ע מיקרוסופט ומטא שירדו הלילה במסחר המאוחר ביותר מ- 3%- )
ומה לגבי קרנות עם אחזקה פיזית כמו בלאקרוק?זה משתקף בחוזים.
מה שמשתקף בחוזים משתקף במסחר בישראל.
אותו דבר, אין פער ממחירי החוזים.ומה לגבי קרנות עם אחזקה פיזית כמו בלאקרוק?
צודקת בכל מילה.הקרנות האיריות מוסכמות על כולם כמעולות, יש כאלו שטוענים שהם עשו בדיקה ויש קרנות ישראליות לא פחות טובות, ויש אחרים שטוענים שזה לא נכון.
עכשיו נשאל, מה הטעם להעדיף את הקרנות ישראליות שהם רק בספק כמו האיריות, ולא את את האיריות שהם בוודאי טובות לפי כל הדעות?
תמיד יש לך אופציה להעביר את זה לחשבון המסחר ושם זה לא יאבד לך, אא"כ אתה סוחר בבנק. (וגם אז אתה יכול לשים לבנתיים בפר"י או משהו דומה, כדי שלא יהיה בעו"ש)אני למשל זה עיכב אותי הרבה זמן מלהתחיל להשקיע כי כסף שנמצא בחשבון בנק ומחכה להשקעה, בסוף נעלם איך שהוא..
אכן.צודקת בכל מילה.
אבל לדעתי כל יש מעלה אחת בחלק מהקרנות הישראליות - שהמחיר ליחידה נמוך בהרבה מהקרנות האיריות, ולכן לא צריך לחכות הרבה זמן עד שמצטבר אצלך סכום גדול כדי להשקיע בסנופי,
אני למשל זה עיכב אותי הרבה זמן מלהתחיל להשקיע כי כסף שנמצא בחשבון בנק ומחכה להשקעה, בסוף נעלם איך שהוא..
מינימום לקניה 5 יחידות.אכן.
מי שרוצה קרן ישראלית.
במחיר 106 ש"ח נכון לעכשיו.
לטעמי הקרן של מור מעולה
והיא בכשרות בד"ץ העדה החרדית, גלאט הון ור' אריה דביר.דף הבית - מאיה – מערכת אינטרנט להודעות | הבורסה לניירות ערך
מאי"ה היא מערכת אינטרנט להודעות החברות, המהווה כלי עבודה מרכזי לציבור המשקיעים, לחברות הבורסאיות ולכל קהילת שוק ההון. מאי"ה מאפשרת לקבל מידע מקיף על החברות הבורסאיות ועל ניירות הערך הנסחרים בבורסה.maya.tase.co.il
נמצאת במקום שלישי ברשימה שלי
לא מתחייב שלא יעלו הדמי ניהול...השוואת קרנות סל
docs.google.com
אפשר לקנות קרן ישראלית בזול עד שאחרי תקופה יש את הסכום הנצרך לקנייה של קרן אירית.צודקת בכל מילה.
אבל לדעתי כל יש מעלה אחת בחלק מהקרנות הישראליות - שהמחיר ליחידה נמוך בהרבה מהקרנות האיריות, ולכן לא צריך לחכות הרבה זמן עד שמצטבר אצלך סכום גדול כדי להשקיע בסנופי,
אני למשל זה עיכב אותי הרבה זמן מלהתחיל להשקיע כי כסף שנמצא בחשבון בנק ומחכה להשקעה, בסוף נעלם איך שהוא..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: