נכתב ע"י דוד מרדכי;2077357:אף אחד לא משווק את זה בארץ. והוא נראה כלי טוב מאד. מלבד קורג PA3/4 הוא הדבר הכי טוב שיש עכשיו.
נכתב ע"י דוד מרדכי;2077408:טוב, לטעמי גם קטרון מלפני 10 שנים עולה על הטיירוס... תלוי מה אתה מחפש באורגן. (לטיירוס יש כפתורים מוארים וצבעוניים שעושים רושם על הילדים והבחורים. אבל לי חשוב איך הכלי נשמע, איך הוא מתפקד באירוע, וכמה קל ונוח לתכנת אותו)
יצא לי לנגן ולבנות מקצבים בכל סוגי האורגנים. מה שלוקח בקורג 5 דקות, לוקח בקטרון (ישן) 20 דקות, ובימהה שעה וחצי עד לתוצאה גרועה ושעתים עד שמתייאשים מהכלי ומבינים שהיה צריך לקנות קורג.
נכתב ע"י גורם בכיר;2077425:תגיד לי באיזה כוכב אתה חי? יש היום עשרות אורגניסטים צעירים ומצליחנים שמשתוללים על טיירוס ומעיפים אולמות ערב ערב ואני לא רואה שחסר להם משהו!
אז כולם טיפשים ולא מבינים במוזיקה וסאונד וחבל להם שלא התייעצו אתך...
אפשר להגיד עליו שהוא היחיד שהצליח פה בארץ להוריד את הX1 הנצחי מהכביש.
נכתב ע"י קורג;2077434:אורגן מקצועי זה אורגן שנותן כלי ליוצר,
ליצור כל מה שעולה לו לראש באורגן.
ורק קורג!! למקצוענים!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: