חדש! מלכות של תחפושת!

קובי100

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
את נראה אלוף בתקציב הבית - אולי תשתף אותנו

אני לא מוציא יותר מ- 72.9 ש"ח על תחפושות, נקודה.

מצא חן בעיני הסכום המקורי.

נשמח לשמוע עוד כמה דוגמאות של מחירים שיש לך! לאו דווקא על תחפושות.:)

נתין

משתמש פעיל
נכתב ע"י קובי100;2465269:
מצא חן בעיני הסכום המקורי.

נשמח לשמוע עוד כמה דוגמאות של מחירים שיש לך! לאו דווקא על תחפושות.:)

בשמחה.
קוטג' אמור לעלות לא יותר מ- 4.9 ש"ח. קוטג' שום- 5 ש"ח.
קטשופ אסם- לא יותר מ 8.70 ש"ח.
קופסת טחינה אחווה (שימורים)- לא יותר מ 9.30 ש"ח.

בפורים:
משלוח מנות מוכן מראש לגיסים 64.20 ש"ח
משלוח מנות מוכן מראש לשוויגער 24.40 ש"ח
חומרים למשלוח מנות לחברים ולשכנים 27.10 ש"ח

הגיג

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
אפשר להעלות את התחשיב?..

סליחה על ההקפצה, פשוט רק השנה האשכול הזה נהיה רלונטי גם לי
בחיפוש אחר תחפושות נתקלתי בו ובתחפושות וקסברגר בין היתר
אני חיבת לומר, שאני ממש לא מתאפקת לכתוב את ההרגשה שעולה לי מהענין
מלכות וקסברגר- אמת שיש להם מוצרים טובים ואיכותים, אמת גם שתמיד הם הולכים על נישה שלא קיימת בציבור שלנו, כל מיני רעיונות למשחקים מקוריים ברוח היהדות , פאזלים ברוח היהדות ותחפושות ברוח היהדות. וזה מעולה ויפה ומבוקש ונצרך וחסר כ"כ אצלינו.
הכל טוב ויפה. אבל מאיפה הלב לקחת מחירים כאלה בלי כל הצדקה???? משחק שעולה 500 שקל ותחפושת שלא מתחילה בפחות מ 200 שקל, ואם יש כמה ילדים בבית אז זה ממש לקחת משכנתא בשביל מוצרי מלכות וקסברגר..
לאן הגענו?? לא נראה לכם שקצת נסחפנו??
אני נותנת קנדוה למחשבה, לא רק להם- כמתמחרים, אלא לנו ציבור הרוכשים...ואם התפרצתי לדלת פתוחה אשמח שתשתפו

ששונית

משתמש מקצוען
אם יש לך שירה של בנות או בנים, את קונה תחפושת ב300 שח ומשתמשת בה חמש שש שנים.
לא שווה?

דפה

משתמש מקצוען
מלכות וקסברגר- אמת שיש להם מוצרים טובים ואיכותים, אמת גם שתמיד הם הולכים על נישה שלא קיימת בציבור שלנו, כל מיני רעיונות למשחקים מקוריים ברוח היהדות , פאזלים ברוח היהדות ותחפושות ברוח היהדות. וזה מעולה ויפה ומבוקש ונצרך וחסר כ"כ אצלינו.
הכל טוב ויפה. אבל מאיפה הלב לקחת מחירים כאלה בלי כל הצדקה???? משחק שעולה 500 שקל ותחפושת שלא מתחילה בפחות מ 200 שקל, ואם יש כמה ילדים בבית אז זה ממש לקחת משכנתא בשביל מוצרי מלכות וקסברגר..
אני נותנת קנדוה למחשבה, לא רק להם- כמתמחרים, אלא לנו ציבור הרוכשים...ואם התפרצתי לדלת פתוחה אשמח שתשתפו
מי אמר לך לקנות? אני לא קונה!

כהן צדק

משתמש פעיל
אם זה היה לחם או חלב כל מילה נכונה. אבל אם יש מישהו שמרגיש שהוא חייב אבל ממש חייב שהבן שלו יראה כמו איזה קופלה שיחליט אם שווה לו להוציא על זה את הסכום הנדרש

gyh

משתמש מקצוען
אני יודעת שיש אנשים שמשלמים לתופרת שתתפור להם את תחפושת החלומות שלהם ומשלמים גם 500 ש"ח לתחפושת...
אבל כל אחד עושה שיקולים, התחפושת הכי יקרה שקניתי אי פעם עלתה לי 160 ש"ח וגם זה היה חד פעמי...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה