חדש ובחינם !!! לשמוע את הודעות המייל שלכם בפלאפון האישי

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
נכתב ע"י מושי998877;2191883:
לא הבנתי מה זה קשור לפלאפון כשר?
גם לי יש פלאפון כשר והשירות עובד מצוין

פלאפונים בקומה הכשרה חוסמים מספרים מסוימים
מסתבר שמהסיבה הזו אני לא מגיעה לשירות.

יש כאן מישהו עם סים של "פלאפון" בקומה הכשרה שמחובר לשירות?

abc321

משתמש פעיל
האם יש מספרים נוספים לקבל את השירות הזה אני באורנג וחסום לי להתקשר למספרים שהביאו פה

איזה יופי

משתמש רשום
תנסה את זה 0772027608
אם זה לא עובד לך תתקשר לחברה של מסר
026634000
לטובת הכלל תציין בפורום אם זה עובד לך

דן הלמדן

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
נכתב ע"י Sara led;2194136:
פלאפונים בקומה הכשרה חוסמים מספרים מסוימים
מסתבר שמהסיבה הזו אני לא מגיעה לשירות.

יש כאן מישהו עם סים של "פלאפון" בקומה הכשרה שמחובר לשירות?

אני מחזיק ברשותי סים רמי לוי שעובדים כידוע על רשת של פלאפון כולל החסימות של ועדת הרבנים וזה עובד לי מצוין במספר 0772609011 בכל מקרה של בעיה פנה לחברה שמתייחסת מאד ברצינות לפניות 026634000

abc321

משתמש פעיל
כשהיה אמור להישלח אלי מייל עם קוד האישור לא היה קוד אלא היה כתוב שהשליחה לנמען זה נכשלה לצמיתות ונסיתי לבקש עוד פעם קוד ושוב היה כך עם מישהו יכול להדריך אותי

שמחה קאופמן

משתמש חדש
שלום לכולם.
בקשר לוירטאל מייל (- קבלת מייל לטלפון כשר)
המערכת קצת שונתה אני מביא לכם פרטים חדשים.
להתקשר לחברת "אי קול" (זה חברה של ימות המשיח) במספר 0795470098 מקווה שזה עובד אם לא אפשר להתקשר 02-6634000 ולקבל מהם מס אישי לאי קול
בתפריט הראשי מקשים כוכבית ובוחרים את המסלול שאתה רוצה (אם זיהוי דיבור בתוספת תשלום או לא {אני לקחתי ניסיון של שבוע} מקש 2 )
ואז חוזרים לתפריט הראשי ומקישים 1 כניסה לוירטאל מייל מקישים 8 לשמוע פרטים ו2 לשמוע את כתובת המייל שלכם.
לשם ניסוי אתם יכולים לשלוח לשם הודעה והיא מגיעה בין 30 שניות לדקה.
אתם תקבלו צינטוק תחזרו אליו תקישו 1 לשמיעת ההודעה ששלחתם ותוכלו גם להחזיר תשובה למחוק את הודעה. יש גם כניסה להגדיר סיסמה ועוד......

עכשיו אם אתם רוצים שכל המייל שלכם יגיע לטלפון פשוט צריך להגדיר שהמייל שלכם יעבור למייל הטלפוני שלכם:
נכנסים לקישור המוצרף
https://mail.google.com/mail/u/0/#settings/fwdandpop
וכותבים את המייל הטלפוני שלכם .
וז הוא יכתוב לכם קוד אימות תחכו דקה ואז תקבלו צינטוק לטלפון מהמייל שלכם תקשיבו להודעה ויש שם את הקוד......
בהצלחה....
מי שצריך עוד עזרה יכול לשלוח לי בפרטי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה