חדש בג'ימייל: תכונת תזמון מראש של שליחת מיילים

תודה רבה!

מהמשתמשים המובילים!
שירות המייל הפופולרי של גוגל קיבל יכולת תזמון הודעות,
כדי שתוכלו להשיב לאנשים על מיילים שהגיעו באמצע הלילה גם בלי שההתראה תפריע את שנתם..

256.jpg

ג'ימייל, שירות המייל הפופולרי של גוגל חגג אמש 15 שנים להשקתו; מאז עלה לאוויר ב-2004 הפך לאחד הנפוצים בעולם, כשמתחרים ותיקים כיאהו מייל דעכו ואחרים כהוטמייל נבלעו בידי חברות גדולות.

לכבוד יום הולדתו של השירות, חשפה גוגל תכונה חדשה ושימושית ביותר בו: יכולת תזמון מראש של שליחת מייל. כפתור חץ קטן שיופיע לצד ההודעה יאפשר לכם לקבוע אם לשלוח אותה מיידית או בהשהייה. התכונה עדיין לא זמינה לכלל המשתמשים.

הרעיון הוא לאפשר להשיב למישהו על מייל בנושא עבודה שראיתם באמצע הלילה גם בלי להעיר אותו בהתראה - אלא פשוט להגדיר לג'ימייל לשלוח את ההודעה על הבוקר.

בנוסף, ניתן לתזמן כך הזמנות לאירועים, ואף להזכיר לעצמכם דברים.

היכולת הזו הגיעה מאפליקציית המייל אינבוקס, אותה החליטה לבטל גוגל ולשלב את פיתוחיה בג'ימייל. חלק מיכולות אינבוקס כבר הגיעו לג'ימייל, כדוגמת החלוקה של המיילים לקבוצות וקטגוריות שונות, העיצוב המינימליסטי ועוד.

תכונות אחרות, כמו היכולת להציב תזכורות בראש תיבת המייל כמו פוסטים או קיבוץ הודעות בהתאם לנושא, לא הגיעו לג'ימייל. אינבוקס עדיין פעילה, אך ככל הנראה שעם הזמן יימחק האתר שלה והיא תוסר גם מחנות פליי. לא מעט משתמשים התרגלו לאינבוקס ומצרים על שגוגל בחרה לוותר עליה, ולא להטמיע בתוכה את ג'ימייל.

מקור

אין דופי

משתמש סופר מקצוען
שירות המייל הפופולרי של גוגל קיבל יכולת תזמון הודעות,
כדי שתוכלו להשיב לאנשים על מיילים שהגיעו באמצע הלילה גם בלי שההתראה תפריע את שנתם..

צפה בקובץ המצורף 464889

ג'ימייל, שירות המייל הפופולרי של גוגל חגג אמש 15 שנים להשקתו; מאז עלה לאוויר ב-2004 הפך לאחד הנפוצים בעולם, כשמתחרים ותיקים כיאהו מייל דעכו ואחרים כהוטמייל נבלעו בידי חברות גדולות.

לכבוד יום הולדתו של השירות, חשפה גוגל תכונה חדשה ושימושית ביותר בו: יכולת תזמון מראש של שליחת מייל. כפתור חץ קטן שיופיע לצד ההודעה יאפשר לכם לקבוע אם לשלוח אותה מיידית או בהשהייה. התכונה עדיין לא זמינה לכלל המשתמשים.

הרעיון הוא לאפשר להשיב למישהו על מייל בנושא עבודה שראיתם באמצע הלילה גם בלי להעיר אותו בהתראה - אלא פשוט להגדיר לג'ימייל לשלוח את ההודעה על הבוקר.

בנוסף, ניתן לתזמן כך הזמנות לאירועים, ואף להזכיר לעצמכם דברים.

היכולת הזו הגיעה מאפליקציית המייל אינבוקס, אותה החליטה לבטל גוגל ולשלב את פיתוחיה בג'ימייל. חלק מיכולות אינבוקס כבר הגיעו לג'ימייל, כדוגמת החלוקה של המיילים לקבוצות וקטגוריות שונות, העיצוב המינימליסטי ועוד.

תכונות אחרות, כמו היכולת להציב תזכורות בראש תיבת המייל כמו פוסטים או קיבוץ הודעות בהתאם לנושא, לא הגיעו לג'ימייל. אינבוקס עדיין פעילה, אך ככל הנראה שעם הזמן יימחק האתר שלה והיא תוסר גם מחנות פליי. לא מעט משתמשים התרגלו לאינבוקס ומצרים על שגוגל בחרה לוותר עליה, ולא להטמיע בתוכה את ג'ימייל.

מקור
יישר כח, זה באמת משהו שאני מחכה לו זמן רב.

אם תוכל לעדכן כשהאופציה תהיה זמינה לכלל המשתמשים, זה יהיה ממש לתועלת.

תודה רבה!

מהמשתמשים המובילים!

אין עדיין מידע מתי זה יהיה זמין לכולם.

אבל ככה זה אמור להיראות:

gmail.gif

דוד אי

משתמש פעיל

כיום ניתן להשתמש בתוסף "בומרנג" שעושה עבודה זו בצורה יעילה, אך כמובן תמיד עדיף להשתמש באפליקציות של גוגל עצמם ולא לערבב צד ג.

תודה רבה!

מהמשתמשים המובילים!

basis20

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נטפרי מוגדר אישית (כלומר חסימת אתרים ממכרים וכדו' ולאו דווקא בעייתים) חוסם את האוטלק.. רק גימייל פתוח.
כך שאני לא יודעת מה זה האוטלק הזה..

חגי פאהן

משתמש סופר מקוצען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נטפרי מוגדר אישית (כלומר חסימת אתרים ממכרים וכדו' ולאו דווקא בעייתים) חוסם את האוטלק.. רק גימייל פתוח.
כך שאני לא יודעת מה זה האוטלק הזה..
outlook זה לא אתר, אלא כלי של מייקרוסופט למיילים שמגיע יחד עם וורד ואקסל בחבילת אופיס. אפשר לקבל איתו תיבת מייל בחינם עם סיומת outlook.com, ואפשר לחבר אליו תיבות מייל משרתים אחרים, גם כמה בו-זמנית. גם ג'ימייל.

basis20

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
לכידה.JPG
תו
outlook זה לא אתר, אלא כלי של מייקרוסופט למיילים שמגיע יחד עם וורד ואקסל בחבילת אופיס. אפשר לקבל איתו תיבת מייל בחינם עם סיומת outlook.com, ואפשר לחבר אליו תיבות מייל משרתים אחרים, גם כמה בו-זמנית. גם ג'ימייל.
תודה על המידע
אבל האתר של האופציה הזו חסום ואם יתקע לי האוטלק במחשב.. לא יהיה דרך אחרת...

חגי פאהן

משתמש סופר מקוצען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
תו

תודה על המידע
אבל האתר של האופציה הזו חסום ואם יתקע לי האוטלק במחשב.. לא יהיה דרך אחרת...
לא מכיר את האתר הזה. אני משתמש שנים באאוטלוק ומעולם לא נכנסתי לשום אתר. וגם אחרי שמחברים את החשבון לאאוטלוק, אפשר להיכנס לג'ימייל (או לאיזה שרת דואר שלא יהיה) ישירות בדפדפן. וזה מה שאני עושה אם אני לא בבית.
זה פה בתפריט התחל בתיקיית microsoft office:
upload_2019-4-10_9-16-37.png

תודה רבה!

מהמשתמשים המובילים!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה