studio-outline
משתמש מקצוען
למה הם משנים??
הם כל הזמן מחפשים מה לשכלללמה הם משנים??
איפה את רואה את הסמלים האלו?אפשר הסבר מה זה הסמלים החדשים שנוספו במייל?
צפה בקובץ המצורף 1498021
זה מופיע בצד ימין למעלה, ליד הסמל של ג'ימייל-איפה את רואה את הסמלים האלו?
אצלי הם לא מופיעות.
זה שייך לתוסף שהתקנת.
לא זכור לי שהתקנתי תוספים לאחרונה,זה שייך לתוסף שהתקנת.
תוסף לצ'אטים.לא זכור לי שהתקנתי תוספים לאחרונה,
בכל אופן, את יודעת להסביר לי מה זה התוספים האלה?
זה אני יודעת, התכוונתי-מה זה התוספים שמוצגים אצלי?
הכפתורים האלה שייכים לתוסף ההוא.זה אני יודעת, התכוונתי-מה זה התוספים שמוצגים אצלי?
אין לי
זה עובד גם בנטפרי ?@תחצ יש לך את התוסף של הסטטוסים בצ'אט??
אין איךיש משהו חדש בתצוגת הצאט שגם הצאטים האישיים והמרחבים המשותפים נמצאים באותו מקום, במקום שזה יהיה מחולק. במייל אחד יש לי את זה ובמייל אחר לא.
איך ניתן לעדכן את זה?
זה ממש חשוב לי
מה הכוונה להמתין? יש זמן מסוים שאז זה מתעדכן?אין איך
רק להמתין
זה מתעדכן לכולם, רק שזה לוקח זמן כל יום זה מתעדכן לעוד חלק מהמשתמשים עד שמתעדכן לכולם..מה הכוונה להמתין? יש זמן מסוים שאז זה מתעדכן?
ואני מתחיל לחשוב שזה לפי הוותק של החשבון גוגל, ככה זה יוצא לי לפי החשבוןזה מתעדכן לכולם, רק שזה לוקח זמן כל יום זה מתעדכן לעוד חלק מהמשתמשים עד שמתעדכן לכולם..
מניסיון העבר, כל עדכון עבד בסדר אחר במיילים שלי.ואני מתחיל לחשוב שזה לפי הוותק של החשבון גוגל, ככה זה יוצא לי לפי החשבון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: