מה המעלה של עץ מלא ע"פ סנדוויץ? הבנתי שרק יופי?נכתב ע"י michal;1470051:ממליצה ללכת על עץ מלא, האומנם המחיר יקר יותר, אבל קחי בחשבון שמדובר בהשקעה ח"פ.
אני אישית רכשתי דרך רהיטי שפיצר והייתי מאוד מרוצה! מהשרות המחיר וכו' (אחרי חיפושים ללא סוף).
נכתב ע"י אילה1;1472796:עולם המיזרונים
לי המליצו לקחת את הבסיס מעץ מלא והשאר מסיבית איכותית
(גם אני חששתי בתחילה אבל אמרו לי שזה מה שהרוב לוקחים היום)
נכתב ע"י tttsarattt;1480376:המלצתי:
מיטות כדאי מיטות בסיס מתרוממות (בעולם המזרנים תמיד מפרסמים מיטות בסיס מתנה בקניית 2 מזרונים)
ארון, אם לא הכי פשוט (שעולה סביבות 3000 - 5 דלתות), אז כדאי מנגר ואז לחלק את הבפנים לפי רצון וצורך, וזה לא יותר יקר מארון מוכן מסנדוויץ. אין צורך בעץ מלא, סנדוויץ אדום מספיק חזק ואיכותי.
נכתב ע"י צירי;1480393:מה זאת אומרת הכי פשוט? ברהיטי וויס הציעו לי 5 דלתות מסנדוויץ צפוי פורמייקה 3400, נגר יתן לי משהו טוב יותר, מבחינת איכות?
יש לעוד משהו נסיון עם רהיטי וויס? המחירים שלהם ביחס לאחרים זולים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: