גם אני ממליצה עליהם!רהיטי שוהם
ר עקיבא 129 בב
אני לא ממליצהגם אני ממליצה עליהם!
קנינו לפני יותר מ-6 שנים
נראה חדש! (והילדים שלי שובבים)
איכותי וחזק מאוד
מה המחיר דרך רהיטי בנה? זול יותר מרפאל ישירות?רק מיטות רפאל! אנחנו קנינו דרך רהיטי יבנה- שרות מעולה!
חזקות, נפתחות ונסגרות בקלות, הילדים סוגרים כל בוקר מעצמם..
וגם יפות!! יש להם דגמים חדשים מושלמים.
ר.א כבדות נורא קשה להזיז אותם והבנתי שיש הרבה שלא מרוצים מהאיכות
אפשר טלפון או כתובת מייל שלהםרהיטי רפאל
גלרין בלבד!מחפשת לקנות חדר ילדים איכותי ויפה,
איפה מומלץ באשדוד?
(מחפשת כמובן גם איכות, גם שירות טוב וזמינות)
איך האיכות ?גלרין בלבד!
שירות אחריות כל מה שתרצי
יש לי את זה שנה, אבל לחברה שלי יש חדר שינה 3 שנים כמו חדש. היא מביאה נגרים מעולים והשירות שלה מדהים אם משהו קורה היא בשבילךאיך האיכות ?
מעניין אותי איך הדברים אחרי כמה שנים
ארונות הזזה הם יותר עדינים בדרך כלל לכן הם פחות עדיפים לחדרי ילדים. (עד כמה שאני יודעת..)מחפשת לקנות ארון 6 דלתות איכותי לחדר ילדים. יש המלצות לחנויות?
והאם עדיף ארון דלתות או ארון הזזה?
אשמח לחוות דעת מבעלות נסיון
תודה
אני קניתי ארון חדרי ילדים ברהיטי שוהם ברחוב רבי עקיבאמחפשת לקנות ארון 6 דלתות איכותי לחדר ילדים. יש המלצות לחנויות?
והאם עדיף ארון דלתות או ארון הזזה?
אשמח לחוות דעת מבעלות נסיון
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: