דרוש מידע חדר בריחה - דעתכם חשובה מאד!

456

משתמש פעיל
הייתי בכמה חדרי בריחה,
והמסקנא היא שאם זה הולך להיות חדר מושקע,
אבל מושקע ברמה הגבוהה הביותר, שממש ייכנסו לתוך העלילה זה כדאי מאד,
אך אם זה לא יהיה מטורף חבל על הזמן והכסף,
למשל הייתי בחדר בריחה כאילו ב'קזינו' שצריך להציל את הכסף, וממש לא נהניתי,
וכן בחדר בריחה על רכבת שהולכת להתפוצץ, אפילו שזה נשמע מפוצץ, היה נחמד אבל לא יותר מזה,
ולעומת זה הייתי בחדר שנקרא 'מחנה 23' והיה אחד הדברים מטורף לגמרי, אין דברים כאלה,
אתה שוכח שזה משחק ואתה מרגיש באמת בתוך הסיפור, העלילה היא כאילו אתה אסיר בכלא בצפון קוריאה,
ואתה צריך לברוח משם, היה מטורף לגמרי, ברוב החדרי בריחה אתה מקבל רמזים עם רמקול מובנה כשאתה מבקש,
ואפילו זה שם היה בתוך העלילה, כלומר לדוגמא ישב בתא כלא לידינו בצינוק אסיר שכבר נמק בכלא שנים רבות,
שלא נדבר איך שהוא היה נראה, והוא כאילו מנסיונו עזר לנו בכל מיני דברים, גם הסוהרים היו ממש כמו אמיתי,
צווחו ואיימו עלינו ובאמת הרגשנו בכלא, על אף שידענו שזה משחק, בקיצור הרעיון הוא שאם ירגישו ממש בתוך העלילה
כל הזמן ובאמת יבער וירצו לצאת החוצה זה שווה ואם לא אז לא.

Without meaning

משתמש מקצוען
@מריומה ♧

עוד אופציה היא לנסות קונספט של חדר לפרק זמן של שעה וחצי שעתיים
לאנשים זה נשמע יותר שווה, ומבחינת עלות תפעול לא מייקר בהרבה
כי לרוב לא מספיקים לנחש הכל לבד, ומקוצר הזמן נעזרים ברמזים מהמפעילים
אז פשוט תנו עוד זמן לפתור בנחת ולהרגיש גאונים :)

הצלחות וחזרי לעדכן אם הוצאת אל הפועל...

@מריומה ♧ יש פה רעיון ,
בדרך כלל כשמשפחה חרדית יוצאת ביחד אז היא רוצה שיתאים לכל המשפחה
ואז אם ילד קטן ויפחד אין טעם. ואם ישתעמם אז בכלל בעיה.
מה אתם אומרים?
זה נכון,
אבל מנגד זה מצוין לאירועים חברתיים -
אישית הלכתי מטעם העבודה עם חברות ונהננו כולנו בנוסף צוות המעון של הילדים שלי הלך כיום גיבוש מטעם המעון וכולם נהנו וסיפרו לי בהלהבות איך היה,
דבר נוסף- זה יוכל להיות אטרקציה מצוינת לגברים מקום שמור נקי בלי לחשוש לפגוש את מי שלא רוצים(הפרסומת לחדר בריחה יכולה להדגיש את היתרון האדיר הזה) פלוס העובדה שבחורי ישיבות מטבע הדברים רגילים להפעיל את המח ובמילא אמורים להנות מאד מכזה דבר

אימפריה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
לא קראתי הכל, אך לדעתי הבעיה בחדר בריחה שהולכים לזה פעם אחת ולא חוזרים לאותו חדר שוב, לעומת אטרקציות אחרות שכמה שתחוו אותם יהיו מהנות...

דבורה לאה1

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי
לא יודעת למה התגובות מקררות כל כך.
אף פעם לא הייתי בחדר בריחה,
אבל כנראה רק בגלל שלעולם לא נחשפתי לפירסום על דבר כזה,
רק דבר אחד, אם תצליחי לעשות את המחיר זול, משהו בסביבות 50ש''ח, זה יעוף, נבוא כולנו.
יכול להיות גם אם על חשבון הרמה, אף שאני אומרת לך את זה כאחת שלא הייתה בחדר בריחה,
בכל אופן אצלנו הולכים לכאלו אטרקציות ופארקים דלוחים, לפעמים במחיר מלא. שלא חושבת שחדר בריחה חרדי צריך להיות פצצה דייקא, אלא יותר שווה לכל כיס ו---קרוב

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
היי
החלום שלי זה להכנס לחדר בריחה
פעם אחת ארגנו בסביבה הקרובה שלי
בוקר כיף שבמסגרת התוכנית הסודית שבו
תוכננה בו כניסה לחדר בריחה
ו...תאמינו או לא
פשוטטט לא התעוררתי בזמן!:eek:
ופספסתי את החויה:(
ומאז לא הצלחתי לפצות את עצמי :confused:
עד כאן הסיפור העצוב שלי בנושא...

חבצלתת

משתמש חדש
אני ההיתי בכמה חדרי בריחה. מפחידים מאוד ופחות.
כאחת שואהבת מבוכי אימה ההיתי בטוחה שאני גם יהנה בחדרי בריחה. אבל זה ממש שונה. ולא כייף חבל על הכסף

דבורה לאה1

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי
אולי תנסי לשלב בחדר בריחה כל מיני אטרקציות לילדים, אפילו איזה פינת מתנפחים ביציאה או בשילוב, או סדנת אפית משהו או לא יודעת מה, כך היציאה המשפחתית תהיה ארוכה יותר, ויהיה נכונות לשלם כל מחיר שהוא.

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
לא קראתי את כל האשכול.
אני הייתי בחדר בריחה.
לפני שנכנסתי לשם, הסתובבתי תמיד בתחושה של איש מוכשר... יצאתי בתחושת כשלון.... למרות שהצלחתי ברגע האחרון....
היה שם שילוב של דרישות לא מוכרות לי, כמו רמזים לקוד שהתחבר לתדר מסויים ברדיו שהייתי אמור להפעיל, והמנגינה שהושמעה ברקע, לפי הקצב מחיאות הכפיים שלה, עברנו לרמז הבא. אני לא זוכר בדיוק.
יצאתי בתחושה שלא ארצה לנסות שוב.

מה שאני אומר שיש צורך מחד לעשות את החדר אתגרי ולא קל מידי, אבל מאידך שיהיה סביר לכולם. ובעיקר שיתאים גם לאנשים שלא למדו לימודים כלליים.

ועוד הערה, צריך הרבה בשביל שכזה דבר יחזיק מעמד אצל החרדים.
כיון שאין הרבה היצע, מספיק שכל אחד יספר לחבר שלו מה עבר עליו בחדר בריחה הזה , כדי שתוך כמה שבועות כל העיר תדע מה בדיוק צריך לעשות כדי לעבור את האתגרים, ותאבד בזה עניין.
ההצלחה הגדולה של חדרי הבריחה הכלליים, היא בכך שיש גיוון עצום. אם יש כמה בודדים לחרדים, זה אמור לגרום לאיבוד עניין. ויש לקחת בחשבון שתריך כל הזמן להתחדש ולהשתדרג כדי שיהיה מעניין ויביא קליינטים

משולש ▲

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
יש הבדל מהותי בסגנון הבילוי של הציבור החילוני לציבור שלנו!
החילוני הממוצע בזמן החופש צריך לספק תעסוקה, לעצמו ולילדיו, לכן כל פרסומת קטנה תקרא לו לבוא להעביר את הזמן!
הכסף פחות נושא שם...
אצלינו לעומת זאת כל אחד שואל ת'עצמו מה יצא לי מזה ?!
כי עד שיוצאים לבילוי... אלו שבלי רכב בכללל, להיסחב עם ששה ילדים בגילאים שונים זה סיוט..........
ועד ש... וכו'
אז מתחילים לברר, אצל האלו שהיו שם, לחקור ולחפור עד שמבינים את הסיפור כולו....
אהה אז פשוט מרימים את השטיח ונפתח הקוד?!!!
פסדרר, לא משהו....

מתנה טובה

משתמש פעיל
אם כבר מדברים על חדרי בריחה, הייתי בכמה, ואני יכול להמליץ מאוד מאוד על מתחם של שלושה חדרי בריחה (אותה הנהלה ) בשם: 1. העוקץ 2. קיוב 3. אקשן, ברחוב נבטים בפ"ת ליד זבוטינסקי, פשוט מדהים. התכנים נקיים.
הרבה חדרי בריחה מחווירים לעומתם.

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
תודה
לתחושתי וזה מה שאני בודקת -זה טרנד שעדיין לא מספיק חזק והשאלה שלי לאן פניו מועדות. האם יש טעם בכלל להשקיע.
אי אפשר בכח להכריח ציבור להנות מדבר כשזה לא מתאים לו
מענין אותי למה בציבור החילוני זה הולך יותר.
יש לי השערה אבל לא בטוחה.
אולי כי טיב החדר של קבוצות והטרוגניות לא מסתדר בציבור שלנו?
מי תגענה ומי תלכנה לזה. ואם יש גברים וצריך מדריכה או להיפך.
ובדרך כלל כשמשפחה חרדית יוצאת ביחד אז היא רוצה שיתאים לכל המשפחה
ואז אם ילד קטן ויפחד אין טעם. ואם ישתעמם אז בכלל בעיה.
מה אתם אומרים?
אני חושבת שזה נכנס מאוד חזק וכבר מתחיל לצאת.

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
לא קראתי את כל האשכול.
אני הייתי בחדר בריחה.
לפני שנכנסתי לשם, הסתובבתי תמיד בתחושה של איש מוכשר... יצאתי בתחושת כשלון.... למרות שהצלחתי ברגע האחרון....
היה שם שילוב של דרישות לא מוכרות לי, כמו רמזים לקוד שהתחבר לתדר מסויים ברדיו שהייתי אמור להפעיל, והמנגינה שהושמעה ברקע, לפי הקצב מחיאות הכפיים שלה, עברנו לרמז הבא. אני לא זוכר בדיוק.
יצאתי בתחושה שלא ארצה לנסות שוב.

מה שאני אומר שיש צורך מחד לעשות את החדר אתגרי ולא קל מידי, אבל מאידך שיהיה סביר לכולם. ובעיקר שיתאים גם לאנשים שלא למדו לימודים כלליים.

ועוד הערה, צריך הרבה בשביל שכזה דבר יחזיק מעמד אצל החרדים.
כיון שאין הרבה היצע, מספיק שכל אחד יספר לחבר שלו מה עבר עליו בחדר בריחה הזה , כדי שתוך כמה שבועות כל העיר תדע מה בדיוק צריך לעשות כדי לעבור את האתגרים, ותאבד בזה עניין.
ההצלחה הגדולה של חדרי הבריחה הכלליים, היא בכך שיש גיוון עצום. אם יש כמה בודדים לחרדים, זה אמור לגרום לאיבוד עניין. ויש לקחת בחשבון שתריך כל הזמן להתחדש ולהשתדרג כדי שיהיה מעניין ויביא קליינטים
נתונים מאד קשים אתם מציגים כאן

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
אם אנסה לעשות סיכום קצר לדברים שהועלו כאן ולפי הסקר.
זה תחום מענין,יחסית חדשני ולא מאד מוכר בציבור החרדי
בכדי שיתפוס תאוצה החדר חייב להיות אטרקיטבי ומאד מענין, לא יקר ונותן מענה לכמה רובדים של רמות חשיבה.
וכמובן עם שיווק נכון ההצלחה שלו מובטחת יותר
זה אומר שלמעשה הטרנדיות שלו תישאר או תחלוף תלויה מאד במעצבים שלה. סוג של כמה אמון וענין יתנו בה בכדי להעלות אותה לשטח ולגרום לזה להישאר רלוונטי תמיד.
מסכימים איתי?

כוח עזר

משתמש מקצוען
אם אנסה לעשות סיכום קצר לדברים שהועלו כאן ולפי הסקר.
זה תחום מענין,יחסית חדשני ולא מאד מוכר בציבור החרדי
בכדי שיתפוס תאוצה החדר חייב להיות אטרקיטבי ומאד מענין, לא יקר ונותן מענה לכמה רובדים של רמות חשיבה.
וכמובן עם שיווק נכון ההצלחה שלו מובטחת יותר
זה אומר שלמעשה הטרנדיות שלו תישאר או תחלוף תלויה מאד במעצבים שלה. סוג של כמה אמון וענין יתנו בה בכדי להעלות אותה לשטח ולגרום לזה להישאר רלוונטי תמיד.
מסכימים איתי?
כל מילה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה