אני גם הורדתי את הסרטון ומחקתי אותו אח"כ גם מהמחשב וגם מסל המחזור
גם אני מחקתי אותו אבל עדיין יכול להיות שזה בעיהאני גם הורדתי את הסרטון ומחקתי אותו אח"כ גם מהמחשב וגם מסל המחזור
כדי להוריד חשש:גם אני מחקתי אותו אבל עדיין יכול להיות שזה בעיה
אם באמת יש שם תוכנית השתלטות לכאורה היא אמורה לפעול אפילו שהסרטון מחוק
ואז הם מכניסים וירוסים וכד’ לסירטוןזה אמיתי?
זה נשמע יותר כמו משהו שמכיר אותך...
מה הענין שלו לשלוח סרטון לאנשים?
יש מה לעשות כדי שאם ח"ו קורה מקרה כזה המייל מגובה ממחיקות?
1. צריך להוריד את ההודעות בגישה POP כדי שהם יהיו במחשב שלך ממש.1.אפשר להגדיר את חשבון המייל לאאוטלוק, ואז גם אם נפרץ/נמחק/ננעל יש גישה להודעות המייל (לא יעזור במקרה של מתקפת כופר על המחשב)
2. להגדיר שכל המיילים יעברו באופן אוטמטי למייל אחר
איך מעבירים את כל ההודעות שנמצאים במייל למייל אחר (ולהשאיר אותם במייל הקודם גם)?1. צריך להוריד את ההודעות בגישה POP כדי שהם יהיו במחשב שלך ממש.
2. אפשר גם לפתוח תיבת מייל חדשה ולהעביר את כל ההודעות שנמצאים בשני. ואחר כך להגדיר מכאן ולהבא.
זה מעביר גם מיילים קודמים?נכנסים להגדרות של המייל (לא של החשבון, אלא מתוך המייל)
עוברים לתגית- העברה ו-POP/IMAP
ושם לוחצים על הוספת כתובת להעברה, וממשיכים לפי ההוראות.
זה מעביר גם מיילים קודמים?
האם יש אופציה להעביר מיילים קודמים?
לא לא.ואז הם מכניסים וירוסים וכד’ לסירטון
וברגע שמשהו מוריד הם יכולים להשתלט על המחשב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: