נכתב ע"י tirza10;1002263:בדיוק הרגע חיפשתי כאן משהו כזה ולא מצאתי,
בשנה שעברה עשיתי מציצות שוקולד בצורת ספר תורה ועטפתי כל אחד בצלופן, אבל אין לי כח לעבוד כ"כ קשה השנה
נכתב ע"י בראש מילה;1002270:פעם עשיתי עוגה לשבועות ברעיון של הר סיני.
אפיתי כמה עוגות (3 אם אינני טועה), חתכתי אותן ל-7 עיגולים, כל אחד קצת יותר קטן מהקודם, ובניתי מכולם הר עם 7 קומות (7 שבועות). ציפית הכל יחד עם קרם שוקולד והכנתי ממרציפן פרחים, ירק וגם דמוי לוחות. יצא מאד מרשים, אבל אין לי תמונה, לצערי...
הילדים שלי הביאו פעם מהגן משהו בסגנון הזהנכתב ע"י אשת חבר;1002337:הר סיני היה נמוך ועניו נדמה לי, בלי קשר למ"ט שערים...
ניתן לאפות מאפינס אישיים, לקשט (הזאטוטים ישמחו!) בסוכריות צבעוניות, פרחים מסוכריות סודה,
ובמרכז לתקוע שתי גליליות או עוגיות מאורכות וצרות.
כך כל ילד מקבל הר סיני אישי, קטן ומתוק כמוהו.
נכתב ע"י gol;1003051:אפשר לעשות ספר מופלה מרובע.
טובלים צד אחד ארוך בקצת שוקולד (כאילו השדרה של הספר)
והפסים מכל הכיוונים נראים ממש כמו דפי הספר.
בכריכה אפשר להזליף בשוקולד אותיות או סתם עיטור.
יותר מתאים אולי למסיבת סדור
אבל יכול להיות גם חמישה חומשים או גמרא.
בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: