והמלצה (בכל מתכון כמעט):
תוסיפו מלח חופשי.
לא שמים לב לקיומו כשאוכלים את המאפה המתוק, אבל הנוכחות שלו משדרגת בגדול. תשוו בין פנקייקס בלי או עם מלח, ותבינו על מה אני מדברת.
(אני אישית דוחפת לכל עוגה כמעט, ולא רק עוגה, אני לא מגישה דייסת קווקר בלי להוסיף קורט או יותר מלח)
ואנקדוטה מצחיקה:
פעם שתיתי אצל אחותי נס קפה אליפות עולם.
שאלתי אותה איזה סוג, וראיתי שזה אותו הסוג בו אני משתמשת, חשבתי שאולי זה חלב אחר, אבל גם לא- מה מסתבר?
בצנצנת אליה היא הכניסה את הסוכר היה קודם מלח, וכנראה שאריות שלו נשארו והתערבבו בסוכר (באחוזים קטנים מאוד כמובן) אבל- זו הייתה התוצאה. ולשאלתכן- לא! אני לא שותה קפה עם מלח
תוסיפו מלח חופשי.
לא שמים לב לקיומו כשאוכלים את המאפה המתוק, אבל הנוכחות שלו משדרגת בגדול. תשוו בין פנקייקס בלי או עם מלח, ותבינו על מה אני מדברת.
(אני אישית דוחפת לכל עוגה כמעט, ולא רק עוגה, אני לא מגישה דייסת קווקר בלי להוסיף קורט או יותר מלח)
ואנקדוטה מצחיקה:
פעם שתיתי אצל אחותי נס קפה אליפות עולם.
שאלתי אותה איזה סוג, וראיתי שזה אותו הסוג בו אני משתמשת, חשבתי שאולי זה חלב אחר, אבל גם לא- מה מסתבר?
בצנצנת אליה היא הכניסה את הסוכר היה קודם מלח, וכנראה שאריות שלו נשארו והתערבבו בסוכר (באחוזים קטנים מאוד כמובן) אבל- זו הייתה התוצאה. ולשאלתכן- לא! אני לא שותה קפה עם מלח