יש לה ולא עונים או שאין את המוצר בכלל?חברת שליחויות שאין לה טלפון למענה לקוחות, אי מייל ליצירת קשר...
בקיצור יש לך משלוח שאמור להגיע דרכם?! תתמודד...
תכלס' השאלה היא:
מה עושים?
יש למי להתלונן על זה?
אין טלפון / מייל ליצירת קשר...יש לה ולא עונים או שאין את המוצר בכלל?
יש להם קישור להתכתבות בוואטסאפ.אדרבא,
אם משהו מכיר אפשרות לדבר עם נציג בציטה אשמח לשמוע...
מניסיון, הם ממש לא עונים. ניסיתי כמה פעמים את הווצאפ, בלתי אפשרייש להם קישור להתכתבות בוואטסאפ.
וגם לצ'אט באתר
זה לא שאין להם שירות לקוחות, הם פשוט לא מעלים בדעתם מציאות של אנשים בלי גישה לאינטרנט.יצירת קשר עם חברת צ'יטה שליחויות
חברת צ'יטה שליחויות עובדת בפריסה הארצית וחשוב לנו להיות זמינים עבור הלקוחות. ניתן לפנות אלינו למחלקות השונות דרך מיילים או בטלפון. לפרטים ויצירת קשר לחצו כאןchitadelivery.co.il
מחוץ לעולם החרדי זה באמת כמעט ולא קיים.
בעמוד היצירת קשר יש אפשרות ל"יצור קשר" עם בוט לא מפותח במיוחדיש להם קישור להתכתבות בוואטסאפ.
וגם לצ'אט באתר
זה לא שאין להם שירות לקוחות, הם פשוט לא מעלים בדעתם מציאות של אנשים בלי גישה לאינטרנט.יצירת קשר עם חברת צ'יטה שליחויות
חברת צ'יטה שליחויות עובדת בפריסה הארצית וחשוב לנו להיות זמינים עבור הלקוחות. ניתן לפנות אלינו למחלקות השונות דרך מיילים או בטלפון. לפרטים ויצירת קשר לחצו כאןchitadelivery.co.il
מחוץ לעולם החרדי זה באמת כמעט ולא קיים.
הצ'אט באתר עובד מעולה. תכתבו להם ותוסיפו מייל, יוצרים קשר דרך המייל ואז אפשר להמשיך במיילבעמוד היצירת קשר יש אפשרות ל"יצור קשר" עם בוט לא מפותח במיוחד
שמלבד מעקב אחרי המשלוח אי אפשר לעשות איתו כלום
לדוגמא: אם חבילה תקועה במכס כי הם לא הגישו עליה איזה דוח מסויים הם לא יישלחו לך למיי שזה נתקע, וכן לא תוכל לבדוק מולם מה אפשר לעשות....
נראה לי שאנחנו מדברים על 2 צ'אטים שונים...הצ'אט באתר עובד מעולה. תכתבו להם ותוסיפו מייל, יוצרים קשר דרך המייל ואז אפשר להמשיך במייל
לחץ על "צרו קשר"נראה לי שאנחנו מדברים על 2 צ'אטים שונים...
אצלי הוא הוא נותן לכתוב רק מספר מעקב... אם אני כותב משהו אחר הוא כותב שגיאה
אני ינסה מחר שובלחץ על "צרו קשר"
ואז בתחתית המסך צד ימין יש אפשרות לצ'אט, פעיל רק בשעות הפתיחה של המשרד
כמוך, אני כבר אחרי הסיוט איתם, חסכתי לך...אני ינסה מחר שוב
היום בבוקר ישבתי שעות להתקשקש שם עצמי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: