מה המחירים שמה?עשינו מטבח ב'מטבחי הרהיט' פ"ת
והיינו מרוצים הן מהשירות, הן מהמחיר והן מהאיכות
וכן שמענו כמה וכמה המלצות עליהם מכמה מקורות.
אשמח לקבל באישי את התגובות לנובו מטבחים.זה פחות משנה כמה זה עלה,כי לא פירטת כאן מה קיבלת,
השאלה כמה קיבלת הצעת מחיר בחברות/נגרים אחרים,
אשמח מאוד לדעת מה היו התקלות,קנית אצלם מטבח??
או קיבלתם מהקבלן?? (אני שילמתי על המטבח מעל 30 אלף ולא מקבלן)
מהיכרות עמוקה עם עולם המטבחיםאני מבין שחברות מטבחים זה אחד התחומים שאנשים הכי מאוכזבים מהם,
לפי כמות הביקורות בגוגל וכאן בפורום...
כעת אני צריך ייעוץ, הקבלן שלי מציע לי בחירה בין: אביבי/אניס/נובו,
אשמח להמלצות מניסיון בלבד,
תודה רבה
לא יודע
לפני כמה שנים עשיתי סקר שוק הלכתי לשלוש חברות מטבחים לא אפרט מפני כבודם ושרטטנו יחד בדיוק מה אני רוצה וקיבלתי משלשתן הצעת מחיר
הלכתי עם זה לנגר ויצא לי 5000 ש"ח פחות מההצעה הכי זולה מבין שלשת החברות מטבחים
עם פרזולים של גראס סנדוויץ אדום אינטגרלי מנגנון קלפה בלום ועוד ועוד, ירדנו לרזולוציות הכי פרטניות
אולי זה מה שאתם\ן צריכים\ות לעשות
תעשו חשבון והגיון
הנגר לא צריך לשלם על תצוגה שכירות יקרה (בד"כ באיזורי מרכז יקרים) ארנונה יקרה שכר עובדים נקיון ועוד ועוד אה ושכחנו גם הקופון שגוזר בעל החברה...
אם קיבלתם מנגר מחיר יקר יותר או שזה נגר טמע' או שלא ידעתם להתמקח איתו או שזו נגריה קטנה שכל קניות החומרים בהיקפים קטנים יותר יקר בשבילו תלכו לנגר יותר פופולרי אם זה יעניין את הציבור אוכל לכתוב לאן אני הלכתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: