עזריאל שלמה וקשטוק
משתמש רשום
מישהו יודע חברת מטבחים איכותית במחירים הוגניים?
לא מידי יקר?קיטשנס
שטויות שטויות שטויות...נגר לא בהכרח יותר זול
ובדרך כלל בחברה יש יותר אחריות על המטבח ולאן לחזור במידת הצורך.
כתבתי מניסיוןשטויות שטויות שטויות...
קודם כל נגר לוקח על העבודה ולפי מטר ארונות הוא גובה... לא לפי יחידות ארון... זה מוזיל הרבה עלויות...
בנוסף החומרים הרבה יותר טובים..
ובעיקר להיפך הגמור ממה שאתה אומר יש למי לפנות... בחברה אין למי לפנות חוץ מלאיזה שירות לקוחות שסופג את הביקורת..
לגבי אחריות מי אמר לך שאין אחריות אצל נגר לפחות כמו בחנויות??
אז דבר מנסיון כי הנסיון שלי קצת הפוך מהיידע שכתבת למעלה...
למה נראה לך שהם לא מתנערים???כתבתי מניסיון
אנחנו עשינו אצל נגר ויצא לנו יותר יקר מחברת מטבחים
הלכנו על הנגר מכיוון שקיבלנו המלצה ממישהו שממש שכנע אותנו לעשות אצלו ושההפרש שווה וכו'
בפועל קרה פשלה והוא לא כ"כ עמד מאחורי הדברים ודי התנער מאחריות
מה שבחברת מטבחים טובה וברמה לא חושבת שיקרה כזה דבר! (לא מדברת על חברות מטבחים זולות)
ואם אני אתן עשרות דוגמאות מחיי היום יום שלי עם לקוחות שמבטלות את השטויות שטויות שטויות?שטויות שטויות שטויות...
קודם כל נגר לוקח על העבודה ולפי מטר ארונות הוא גובה... לא לפי יחידות ארון... זה מוזיל הרבה עלויות...
בנוסף החומרים הרבה יותר טובים..
ובעיקר להיפך הגמור ממה שאתה אומר יש למי לפנות... בחברה אין למי לפנות חוץ מלאיזה שירות לקוחות שסופג את הביקורת..
לגבי אחריות מי אמר לך שאין אחריות אצל נגר לפחות כמו בחנויות??
אז דבר מנסיון כי הנסיון שלי קצת הפוך מהיידע שכתבת למעלה...
במידה ואתם הולכים בלי שיש לכם כבר תוכנית מוכנה זה סגולה בדוקה לקבל מחיר יקר מכל חברה או נגר בין אם הגעתם אליהם עם הר של המלצות ובין אם הם ידועים בשוק כזולים וכו...מישהו יודע חברת מטבחים איכותית במחירים הוגניים?
הגעתם לנגר עם פריסה ?אנחנו עשינו אצל נגר ויצא לנו יותר יקר מחברת מטבחים
הגענו עם תוכנית מלאה מאדריכלית פרטית שלקחנו.הגעתם לנגר עם פריסה ?
קבלתם הצעות מחיר נוספות לפני שהגעתם אליו?
או שהלכתם בעיניים עצומוץ רק אליו וסגרתם איתו?
מהאדריכלית מיד לנגר בלי לקבל הצעות מחיר מעוד חברות או נגרים?הגענו עם תוכנית מלאה מאדריכלית פרטית שלקחנו.
אז את מפריכה את הדבר שנגר יוצא בדרך כלל יותר זול?אני אישית בהרבה מקרים משיגה ללקוחות שלי מחברה יותר זול מנגר ולפעמים הפוך.
אני גם שמעתי מאחד שעשה משם מטבח כמובן לזוג צעיר ...דברתי לאחרונה עם מהנדס גדול, והוא סיפר לי שלבית שלו הוא עשה מטבח באיקאה, והוא מבסוט עד הגג.
כמובן לי זה לא נשמע, אבל בכל זאת זה דעה של איש שמבין בתחום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: