רלוונטי, בתמיכה הטכנית המנהלת חרדית, בחשבות שכר יש חרדיות1. חשבות שכר
דרושים IL- חיפוש עבודה בחינם, גיוס עובדים
דרושים IL הוא לוח דרושים האיכותי בישראל. האתר מאפשר חיפוש עבודה חינם וכן גיוס עובדים באופן מהיר וידידותי עם אלפי משרות. בנוסף, באתר איזור דרושים הייטק.www.drushim.co.il
2. helpdesk - תמיכה טכנית
דרושים IL- חיפוש עבודה בחינם, גיוס עובדים
דרושים IL הוא לוח דרושים האיכותי בישראל. האתר מאפשר חיפוש עבודה חינם וכן גיוס עובדים באופן מהיר וידידותי עם אלפי משרות. בנוסף, באתר איזור דרושים הייטק.www.drushim.co.il
שמתי קישור למודעת דרושים, שתי המשרות מעניינות אותי
חשוב לי לדעת כמה רלונטי מבחינה דתית (אני חרדית שמורה - בעלי אברך, משתמשת בנט פרי בבית, פלאפון כשר וכו)
יכולה להעביר אלי , אני יעביר לחברה עבדתי שם עד לפני חודשיים..והאם יש לך מידע מי המגיס/ת כדי שוכל לשלוח קו"ח בצורה ישירה יותר (או מישהי שעובדת בחילן ותשמח שאעביר דרכה קו"ח)
איך אפשר לשלוח לך? מה המייל? שלי 3241nomi בגימייליכולה להעביר אלי , אני יעביר לחברה עבדתי שם עד לפני חודשיים..
מאמינה שהיא תשמח לגבל בונוס במידה ותתקבלי
שלחתי לך מייל , אתה יכולה למחוק את ההודעהאיך אפשר לשלוח לך? מה המייל? שלי 3241nomi בגימייל
אשמח לקבל מיילשלחתי לך מייל , אתה יכולה למחוק את ההודעה
אני לא רושמת פה מיילים , תרשמי ואשלח לך מיילאשמח לקבל מייל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: