חברת השמה בהייטק- עד כמה אפשר להדיין על שכר?

סיפי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסמתי באיש את רעהו וצריכה מידע בדחיפות. אולי פה יעזרו לי יותר
מעניין אותי לדעת, כמה אחוזים מהשכר לוקחת לעצמה חברת השמה במשרות הייטק?
ונניח אם מציעים לי משרה שמראש אומרים לי שהתקציב למשרה זו הוא ***, האם יש מה להדיין על השכר? ועד כמה בערך ניתן לדרוש יותר מהמוצע?
אשמח לשמוע מבעלי הנסיון...

חגי פאהן

משתמש סופר מקוצען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
בעזהי"ת

טוב לפני שמדברים להחליט כמה הייתי מבסוט לקבל, ומה המינימום שאני מוכן לרדת אליו.
יש אנשים ששוים יותר (כסף), והם דורשים יותר מהממוצע בצדק. אם אדם לא יודע כמה הוא שוה, דעתי האישית שילך על הממוצע.

סיפי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מה צפיות השכר שלי אני יודעת. השאלה היא- אם חברת ההשמה מציעה לי אלפיים שח יותר, למה שלא אבקש שלושת אלפים?

שירו

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י סיפי;n5035552:
מה צפיות השכר שלי אני יודעת. השאלה היא- אם חברת ההשמה מציעה לי אלפיים שח יותר, למה שלא אבקש שלושת אלפים?

אם אין לך מה להפסיד, ואת מוכנה לקחת את העבודה רק אם תקבלי את התמורה שאת הצבת- אאז למה לא?

סיפי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נראה שלא הובנתי. כמה שאני רוצה לקבל- מוכנים לתת לי. השאלה אם יש מה לנסות לקבל יותר
אשאל כך: האם יש מישהו שבקש מחברת השמה יותר בשכר החודשי וקיבל? האם זה נתון לדיון או רק מול מעסיק ישיר ניתן להתדיין על השכר

בכל אופן, מהתגובות שעלו פה נראה שבד"כ השכר המוצע לא משתנה.

inasher

משתמש רשום
אני לא רואה שום הבדל בין העסקה ישירה לבין העסקה על ידי חברת השמה.
.
לא שמעתי שמעסיק פוסל עובד פוטנציאלי רק בגלל שהצ"ש גבוהות יותר ממה שהוא מכן לשלם.

אם למעסיק ישנה הגבלה על השכר הוא ינסה להשתוות עם העובד על ידי משא ומתן.

בכל אופן אין שום סיבה הגיונית שלא לבקש יותר ממה שמציעים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה