לי הוא מכר את אותו סיפור.גם אני עמדתי איתם בקשר
זה התחיל במודעה ביד 2 שעלתה בחמישי האחרון שבה הוצע רכב קורולה 2013 יד 1 במצב פנטסטי לפי הנתונים והתמונות הם ביקשו שיפנו אליהם דרך המייל פניתי והם חזרו אלי רק אתמול יום שני ושם כתב שהוא מהנדס יווני שעבד בארץ וקנה רכב ועכשיו חזר לצורך שדה נפט באיזשהו ים והאוטו אצלו ביוון והוא רוצה לשלוח לארץ כדי למכור אותו עי החברה שליחויות שציינתם והוא נתן לי קישור שלהם ושלח לי עוד 10 תמונות של הרכב מבפנים ומבחוץ זה היה נראה מושך ומחיר דניוני 35 אלף מתחת למחירון וטען שסדר הדבירם שהחברה מקימה חשבון נאמנות בארץ שאני יפקיד 50%לפני ששולח ותוך 4 ימים זה מגיע לבית שלי ואם אני לא רוצה הכסף חוזר.........
פניתי לסניף של החברה בתל אביב ושם אמרו לי שאין דבר כזה ולפנות למשטרה .......
ואז הוא שלח לי קישור לסניף ביוון ושאלתי אןתם ןהם טענו שבאמת יש להם כזה רכב ........
שכל אחד יקרא ויסיק את מסקנתו ויעביר הלאה .....
מצרף תמונות שששלח לי ....צפה בקובץ המצורף 1398257צפה בקובץ המצורף 1398257צפה בקובץ המצורף 1398255צפה בקובץ המצורף 1398258
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: