דרוש מידע חברת הפג-לויד Hapag Lloyd שמעתם עליה?

הדס ט

משתמש מקצוען
האם הם אמינים? מישהו שמע עליהם?
הציעו לי לרכוש משהו מחו״ל והם ינהלו את העסקה והעברת המוצר.
אשמח לקבל מידע

הדס ט

משתמש מקצוען
ההצעה שהציעו לי בזמנו התבררה כנוכלות
כלומר חברת הפג-לויד היא ככל הנראה חברה אמינה
אבל ההצעה שהציעו לי (בענין קנית רכב לכאורה בנאמנות החברה הזו) התבררה נוכלות ללא ספק.

arviv

משתמש חדש
החברה הזאת התבררה כשקר
אחרי שרציתי לקנות רכב ביד 2 ואמרו לי שהוא הגיע ליוון והוא רוצה להעביר לי אותו דרך הפג לויד
יכול להיות כשלעצמה החברה אמינה אבל לא לחינם הוא שלח אותי לחברה הזאת
כי היא לא זמינה לאנשי קשר בארץ.

יצמח פורקניא

משתמש צעיר
הם עדיין מציעים
לפני שבוע הוא שלח לי למייל קישור עם מספר הזמנה בהפג לויד יוון
בדקתי וזה לא האתר של הפג לויד המקורי ולאחר זמן חסמו את את האתר

הדס ט

משתמש מקצוען
אצלי זה היה טויוטה קורולה
מחיר 10 אלף פחות מהשוק (לא זוכרת שנה).
אבל זה לא באמת משנה איזה רכב. הנוכלות היא אותה נוכלות בכל רכב שהוא.

אצלי הם שלחו רשיון רכב עם תעודת זהות ושם הבעלים. ביקשתי מחברה שתחפש לי את מספר הזהות הזה באגרון. התברר שהרכב שייך לאשה מבוגרת שעלתה לארץ ב 48 מעירק.
ככל הנראה הם השיגו תצלום של רשיון רכב כלשהו והציגו אותו למכירה לצורך הנוכלות, וכמובן התאימו את הפרטים של הרכב, שם הבעלים ומספר תעודת הזהות.

נערך לאחרונה ב:

הגאון האגדי

משתמש חדש
גם אני עמדתי איתם בקשר
זה התחיל במודעה ביד 2 שעלתה בחמישי האחרון שבה הוצע רכב קורולה 2013 יד 1 במצב פנטסטי לפי הנתונים והתמונות הם ביקשו שיפנו אליהם דרך המייל פניתי והם חזרו אלי רק אתמול יום שני ושם כתב שהוא מהנדס יווני שעבד בארץ וקנה רכב ועכשיו חזר לצורך שדה נפט באיזשהו ים והאוטו אצלו ביוון והוא רוצה לשלוח לארץ כדי למכור אותו עי החברה שליחויות שציינתם והוא נתן לי קישור שלהם ושלח לי עוד 10 תמונות של הרכב מבפנים ומבחוץ זה היה נראה מושך ומחיר דניוני 35 אלף מתחת למחירון וטען שסדר הדבירם שהחברה מקימה חשבון נאמנות בארץ שאני יפקיד 50%לפני ששולח ותוך 4 ימים זה מגיע לבית שלי ואם אני לא רוצה הכסף חוזר.........
פניתי לסניף של החברה בתל אביב ושם אמרו לי שאין דבר כזה ולפנות למשטרה .......
ואז הוא שלח לי קישור לסניף ביוון ושאלתי אןתם ןהם טענו שבאמת יש להם כזה רכב ........
שכל אחד יקרא ויסיק את מסקנתו ויעביר הלאה .....
מצרף תמונות שששלח לי .... corollaImg (4).jpgcorollaImg (4).jpgcorollaImg (3).JPGcorollaImg (1).JPG

קבצים מצורפים

• corollaImg (5).JPG
    corollaImg (5).JPG
    KB 881.4 · צפיות: 28

לייצי

משתמש פעיל
גם אני עמדתי איתם בקשר
זה התחיל במודעה ביד 2 שעלתה בחמישי האחרון שבה הוצע רכב קורולה 2013 יד 1 במצב פנטסטי לפי הנתונים והתמונות הם ביקשו שיפנו אליהם דרך המייל פניתי והם חזרו אלי רק אתמול יום שני ושם כתב שהוא מהנדס יווני שעבד בארץ וקנה רכב ועכשיו חזר לצורך שדה נפט באיזשהו ים והאוטו אצלו ביוון והוא רוצה לשלוח לארץ כדי למכור אותו עי החברה שליחויות שציינתם והוא נתן לי קישור שלהם ושלח לי עוד 10 תמונות של הרכב מבפנים ומבחוץ זה היה נראה מושך ומחיר דניוני 35 אלף מתחת למחירון וטען שסדר הדבירם שהחברה מקימה חשבון נאמנות בארץ שאני יפקיד 50%לפני ששולח ותוך 4 ימים זה מגיע לבית שלי ואם אני לא רוצה הכסף חוזר.........
פניתי לסניף של החברה בתל אביב ושם אמרו לי שאין דבר כזה ולפנות למשטרה .......
ואז הוא שלח לי קישור לסניף ביוון ושאלתי אןתם ןהם טענו שבאמת יש להם כזה רכב ........
שכל אחד יקרא ויסיק את מסקנתו ויעביר הלאה .....
מצרף תמונות שששלח לי ....צפה בקובץ המצורף 1398257צפה בקובץ המצורף 1398257צפה בקובץ המצורף 1398255צפה בקובץ המצורף 1398258
לי הוא מכר את אותו סיפור.
שים לב שהוא נותן קישור לחברה וזה לא באמת החברה. אם תחפש בנפרד תגלה שזה תרמית. אני כמעט והאמנתי לו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה