חחחלגבי מי שכתב שזה פירמידה זה אולי נשמע כמו משהו כזה
אבל זה נקרא שיווק רשתי שזה בנוי באופן חוקי ומאוד יציב.
שיווק רשתי = פירמידה.
(וויקיפדיה: שיווק רשתי או שיווק רב-שכבתי (בראשי תיבות: שר"ש), ולעיתים גם שיווק פירמידלי...)
חחחלגבי מי שכתב שזה פירמידה זה אולי נשמע כמו משהו כזה
אבל זה נקרא שיווק רשתי שזה בנוי באופן חוקי ומאוד יציב.
יש לך או למישהו אפשרות לסרוק ולעלות לפה או לשלוח לי באישי?בדיוק היום היה מכתב במכתבים למערכת על החברה הזו, במקומון קהילות רמות!
תקראו שם.. (ובמילה אחת-תתרחקו!!)
אני לדוגמא הגעתי אליהם דרך מודעת דרושים באתר עבודות לחרדים- זה נשמע משכנע- עבודה מהבית 2-3 ומקבלים בין 2000-4000.....אני לא מצליחה להבין איך כל כך הרבה אנשים מגיעים לסדנאות המוזרות הללו
איפה הם מפרסמים? למה לי זה לא קורה אףפעם ליפול בטעות לסדנה של שיווק רשתי? נשמע נורא מרתק.
בחברה הזו לא הייתי, אבל בחברה אחרת, כאמור עם אותם אנשים, היתה אשה (מבני ברק) שהתפרסמה אחר כך בחוצות כראש כת....מדובר יותר בכת מאשר בפירמידה תמימה.....
נו ו-?אני לדוגמא הגעתי אליהם דרך מודעת דרושים באתר עבודות לחרדים- זה נשמע משכנע- עבודה מהבית 2-3 ומקבלים בין 2000-4000.....
אני רק שלחתי קו"ח, הם התקשרו אלי...נו ו-?
אני רואה כל יום מודעה או שתיים כאלה, מה, משעמם לי להתקשר? נראה לי שמישהו ישלים לי סכום כזה על עבודה של שעתיים מהבית?
כנראה התמימות מתחילה באלה שמתפתים להתקשר למודעות האלו ועוד לבוא לסדנא אחר כך, בזמן שאותן מודעות, לא מדגדגות אנשים אחרים בכלל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: