המטבח של סימא
משתמש מקצוען
בהודו יש מושג נפוץ בשם "אוכל רחוב"
אין סוף דוכנים שמבשלים/אופים/צולים מזון בבסטות ברחובות
שלחו לי סרטון שממש אהבתי "חביתת רחוב"
יש דוכן עם אין סוף סוגי חטיף צ'יפס,
הלקוח בוחר את הטעם החביב עליו ונותן דקות"לשף" שבדוכן
"השף" מקשקש בכוס את הביצים, פותח את השקית ושופך פנימה את הביצים
עכשיו הוא נותן לחיצה קלה על השקית שהצ'יפס ישר קצת, משדך את שולי השקית ומכניס לסיר מים רותחים
אחרי 5 דקות הוא מוציא את השקית מהמים ומניח את החביתה על לחמנייה
הלקוח מורח ומוסיף מה שהוא רוצא ו..בתאבון.
לא שמן, לא מלח, לא פלפל, כלוםםם
הטעם שמתקבל הוא טעמו של הצ'יפס.
תנסו זה ממש מדליק וטעים, נראה לי שבפסח זה יכול להיות להיט
אין סוף דוכנים שמבשלים/אופים/צולים מזון בבסטות ברחובות
שלחו לי סרטון שממש אהבתי "חביתת רחוב"
יש דוכן עם אין סוף סוגי חטיף צ'יפס,
הלקוח בוחר את הטעם החביב עליו ונותן דקות"לשף" שבדוכן
"השף" מקשקש בכוס את הביצים, פותח את השקית ושופך פנימה את הביצים
עכשיו הוא נותן לחיצה קלה על השקית שהצ'יפס ישר קצת, משדך את שולי השקית ומכניס לסיר מים רותחים
אחרי 5 דקות הוא מוציא את השקית מהמים ומניח את החביתה על לחמנייה
הלקוח מורח ומוסיף מה שהוא רוצא ו..בתאבון.
לא שמן, לא מלח, לא פלפל, כלוםםם
הטעם שמתקבל הוא טעמו של הצ'יפס.
תנסו זה ממש מדליק וטעים, נראה לי שבפסח זה יכול להיות להיט