איזה אשכול
ברור שאם תתני כמה אופציות רובן ילחצו על הזולה ביותר למה לא?
אני מניחה שאם היה אופציה שחבילה כזו צריך סתם לחלק בחינם גם כולן היו מצביעות לה.
זה לא בהכרח נותן אינדיקציה נכונה למה שקורה בשטח.
גילוי נאות חבילת המיני אצלי עולה הרבה יותר מהאופציה הגבוהה כאן וכוללת 10 תמונות
[אומנם בצילום חוץ ולא מוגבלת בזמן] והיו לי לקוחות מפרוג שבהחלט לקחו אותה.
היא כן קצרה משמעותית משאר החבילות , בדרך כלל מהר מאוד יש 10 תמונות ...חני מבחינתי חבילה לא מוגבלת בזמן היא לא חבילת מיני.
כל הרעיון היה לצמצם את זמן העבודה וההתעסקות כדי לאפשר מחיר מוזל.
בענין זה שאם יש אופציה ילחצו על הזול ביותר זה נכון ולא נכון. כי כתבתי מראש שיעלה אצלי לכל הפחות 500. ואני מרגישה שזה עדיין נותן אינדיקציה מסוימת .
בקיצור. כשאריץ את החבילה בע"ה אעדכן כאן.
כנראה פספסת את הסקר הזה ותוצאותיו
אחוז גבוה לא רואה בה חסרון ורואה בה מספקת לכתחילה!
צפה בקובץ המצורף 316149
רוב המשתתפים בחרו על האופציה של "להתפשר" על חבילת מיני. אותי לימדו שבפשרות יש גם חסרונות, ולכן כדי שהפשרה תכנס למודעות ותצליח, היא חייבת להיות זולה. לא יתכן שעל צילום ללא הגבלה, שעשוי להמשך גם 4 שעות, יקחו סכום שביחס לחבילת המיני הוא בלי פרופורציה...
איזה אשכול
ברור שאם תתני כמה אופציות רובן ילחצו על הזולה ביותר למה לא?
אני מניחה שאם היה אופציה שחבילה כזו צריך סתם לחלק בחינם גם כולן היו מצביעות לה.
זה לא בהכרח נותן אינדיקציה נכונה למה שקורה בשטח.
לא חושבת שזה כך. רב המצביעות היו בעלות כוונות רציניות. היה ניתן לדייק יותר את הענין אם אפשרות אחת היתה 'בין 250 ל350' והאפשרות התחתונה היתה 'פחות 250'. אבל ברור לי שעדין הרב היו מצביעות ל250-350, כי פחות מ250 זו אמירה לא ריאלית, ואנשים לא באים לבלבל את המח ולא הוזים שאם זה מה שהם יבחרו, יעל תתחיל לחלק תמונות חינם. אדרבא, זו יריה ברגל. אם הרב יבחרו באופציה לא ריאלית שלא בכנות, הן תגרומנה ליעל להסיק שאין טעם בחבילה כזו כי לא ישלמו עליה וממילא לא ימצא פתרון זול יותר עבור אלו שנכנסו לאשכול הזה וקודמו- וזה מה שהן מחפשות.
גילוי נאות, אני בחרתי באפשרות הראשונה, מפני שלא הייתי משלמת 500 ₪. אולי 400 כן, 500 ודאי שלא. לא בגלל כמות התמונות שדי לי בה בהחלט אלא בגלל התחושה הבדיעבד שתהיה לי (בגלל קוצר הזמן שוודאי יגרום לי חרטה אם הילד לא יתנהג כנדרש והיעדר בחירת התמונות) ובמחיר הזה, אני לא רוצה להרגיש כך. בשבילי זה הרבה כסף.
בהצלחה עם הפילוח, יעל!
התמונות שלך באמת שוות!
כתבתי לה על זה בקצרה שאין מצב לחסוך התנהלות מלאה מול הלקוח גם ב200 ש"ח@C H A N Y לא נתת את דעתך להבדל נוסף שיעל רצתה לחסוך ג"כ ענין בחירת התמונות, העלתן למחשב סיבוב, עריכה חלקית בסיסית, חתימה, העברתן ללקוח, קבלתן ממנו- התיעצות טלפונית וכו'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: