את יודעת באיזו רמה של ויטמין מספיק כדורים ומתי צריך זריקה?מנסיון הזריקות מעלות מאוד את הb12
לגבי הכאב, הבנתי מהאחות שיש 2 סוגים של זריקות אחד כואב מאוד והשני לא כואב
לא יודעת לפי מה הרופא מחליט מה לתת
בכל אופן אני קיבלתי את הלא כואב והיה פחות מבדיקת דם רגילה
ברור שזה צריך תחזוקה.סורי על ההקפצה
האם לאחר חודש של זריקה כל שבוע זה עלה ולא ירד יותר? או שזה משהו שצריך תיחזוק כל כמה זמן?
(ערך של 173)
לתחזק. ברור.סורי על ההקפצה
האם לאחר חודש של זריקה כל שבוע זה עלה ולא ירד יותר? או שזה משהו שצריך תיחזוק כל כמה זמן?
(ערך של 173)
מעניין. כי מעולם לא היה לי מחסור בזה. (ואני לא כ"כ צעירה )לתחזק. ברור.
הכי מעניין למה הגוף לא סופג ממזון.אין מישהו מומחה שיודע לטפל בשורש הבעיה? - למה הגוף לא סופג?,
תודה מראש
שמחה שיש כ"כ הרבה נשים שנהנו מהזריקות לי זה עשה ממש בלגן ועצרו לי את הזריקות....אשמח לשמוע מנסיונכם
את לוקחת תחת הלשון? זה צריך להיספג בכלי דם, (דרך מערכת העיכול. אין ספיגה [אצל כולם])לאחרונה ניסיתי להפסיק ולעבור לכדורים ממש חזקים אבל ישר ירד,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: