מה הכוונה לאיסטנבול, איך שם הוא בטוח שזה לא יהיה מזוייף? וכמה זמן זה יכול להחזיק? הוא טס כל חודש?יש שוק שחור
רוב הסיכויים שתיפול על תרופה מזוייפת
שמעתי על יהודי שוב לאיסטנבול לרכוש את התרופה
ובארץ אין דרך לבדוק זיוף?
מה הכוונה לאיסטנבול, איך שם הוא בטוח שזה לא יהיה מזוייף? וכמה זמן זה יכול להחזיק? הוא טס כל חודש?יש שוק שחור
רוב הסיכויים שתיפול על תרופה מזוייפת
שמעתי על יהודי שוב לאיסטנבול לרכוש את התרופה
יש שוק שחור בכל מקוםמה הכוונה לאיסטנבול, איך שם הוא בטוח שזה לא יהיה מזוייף? וכמה זמן זה יכול להחזיק? הוא טס כל חודש?
ולשאלתך בארץמה הכוונה לאיסטנבול, איך שם הוא בטוח שזה לא יהיה מזוייף? וכמה זמן זה יכול להחזיק? הוא טס כל חודש?
תכל'ס, יורדים מהזריקות המזוייפות או לא,יש שוק שחור בכל מקום
הוא נוסע עם מרשם מתורגם לאנגלית אצל נוטריון וקונה ברשת פארם ידועה שם
לגבי כמויות ולכמה זמן זה יספיק אין לי מושג
אני לא רוצה תרופה מזויפת עם/בלי תכל'סתכל'ס, יורדים מהזריקות המזוייפות או לא,
אם כן, מה זה אמור להפריע שזה מזוייף?
תלוי במינון.לא חושבת שהוא חזק יותר. הסקסנדה לא עובדת על הרבה אנשים.
אם זה עובד עליך, תשמחי. כי אוזימפיק לא קל להשיג.
מפחידאני אישית לקחתי את האוזמפיק תקופה של חצי שנה בערך זה עבד מאוד יפה בהתחלה ירדתי משהו כמו 7 קילו תוך חודשיים בהחלט הישג, בחודשיים שאחרי זה המעלה היחידה הייתה שלא עליתי אך בשלב מסויים זה הפסיק לגמרי להשפיע התיאבון חזר בענק וכמובן גם הקילוגרמים...
כרגע התחלתי סקסנדה אני מאוד מקווה שאוכל לשוב ולספר לכם שזה עושה את העבודה.
במצב שקורה היום, שיש חוסר משווע בבתי המרקחת, ראוי לשקול פעמיים לפני שמתחילים.מישהו יודע איפה אפשר להסיג את האוזומפיק?
יש רק את המינון הנמוך,השאלה אם כדאי בכלל להתחיל לקחת?
המחיר של הזריקה 390 ש"ח (לסוכרתיים בערך 200 ש"ח)מכירים מישהי שמשתמשת בזה. מאוד יעיל, יורדים לאט אבל בטוח, עם הזמן הבן אדם נראה חדש. תופעות לוואי זה חוסר תיאבון מוגזם, והרגשת בחילה תמידית בתקופה הראשונה, שגם זה לא תמיד בטוח שיהיה (בהרבה מקרים כן), הבנתי שזה נע באיזור החמש מאות ש"ח לחודש בכל פעם. הרופא מאוד המליץ.
כל רופא יכול לרשום "במרשם פרטי" את האוזמפיק. אלא שצריך למלא גם טופס ג'29 (מצורף כאן קובץ).תכל'ס יש דרך כלשהי להשיג אוזמפיק היום?
פניתי לרופא, הוא נתן לי בדיקות, אבל אמר לי שזה לא יכול לעזור כלום כי כל מי שלא מאובחן כסוכרתי אין לו אישור להעביר את זה במחשב בכלל בגלל החסר שיש לסוכרתיים בתרופה, זה נכון?
מישהו יודע אם יש קופת חולים כלשהי/רופא מסויים שנותן אוזמיק לשמנים שרחמנא ליצלן כל הבדיקות שלהם תקינות?
ובכדורים אין מחסור?מומלץ לעבור לכדורים גם מסיבה נוספת, משום שעובדתית "זריקה" חד פעמי בשבוע - עושה חולשה ותופעת הלוואי בתחילת השבוע, ומאבד מן האפקט שלו לקראת סוף השבוע, כמו שבעלי הניסיון יכולים להעיד, מאידך הכדורים מאוזנים יום יום (לפחות כך אני מקווה. עוד לא ניסיתי את הכדורים).
וחייבים מרשם?גם בכל המקומות בעולם קיים מחסור
בכדורים אין מחסור
אך צריכים לתאם עם הרוקח שיזמינם
כמובן חייבים מרשםוחייבים מרשם?
וע"ז הרופאים נותנים מרשם?
אם את מעוניינת נשארו לי מזרקים של טרוליסיטי במחיר עלות הרופא אמר לי שההשפעה שלהם לירידה במשקל זהה לאוזימפיק ולפעמים זה אפילו יותר טובמכירים רופא במאוחדת שמסכים לתת טופס 29ג לאוזמפיק?
הרופא לא מוכן לתת. מדובר בעודף משקל קיצוני. מה עושים?
תודה אבל לא מתאים ליאם את מעוניינת נשארו לי מזרקים של טרוליסיטי במחיר עלות הרופא אמר לי שההשפעה שלהם לירידה במשקל זהה לאוזימפיק ולפעמים זה אפילו יותר טוב
בל"תק...אישרו לי כעת אוזמפיק במכבי, על השמנה לא גבוהה, כולל מילוי הטופס הנדרש לרכישה בפרטי.
ללא סבסוד.
הבנתי שכעת אין מחסור מלאי.
השגתי דיי בקלות בבית מרקחת בעיר.
הכל לפי הספר הכל עבד כשורה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: