יגאל הארוך
משתמש מקצוען
מאיפה הבטחון הזה?ברור שהזריקות הם לא בריאות כלל
למה בדקת את זה?
קראת מחקרים?
שאלת רופא?
מאיפה הבטחון הזה?ברור שהזריקות הם לא בריאות כלל
הרופא שלי אמר ליהמינון בארץ כ"כ נמוך (בארה"ב פי 2 במינון)
לא נצפו עד עתה בעיות
בהודעה שכתבת את המייל, יש לך בתחתית אופציה של עריכה?איך מוחקים?
מקבלים רק מBMI של מעל 30.אני אשמח אם יש פה משהי שהיה לה עודף משקל קל ולקחה את זה....
יש צפי?יש כרגע מחסור ארצי באוזמפיק 1 מ''ג
בבית מרקחת אמרו שבתחילת החודש הקרוב תהיה אספקה חדשהיש צפי?
חודשיים המתנה לרופאמה זה הטופס הזה?
זה חודשיים המתנה לרופא או חודשיים המתנה לאישור?
במקרה הזה הטופס הוא עבור שינוי ההתוויה. מיועד לסכרת ואת מבקשת להשמנה.הבנתי מה זה הטופס
אישור 29ג' הוא אישור עבור תרופה אשר אינה רשומה במאגר התרופות החדש במשרד הבריאות אבל יש צורך להביא אותה לארץ באופן חוקי, ולכן, לפני שמקבלים אותה בבית המרקחת, הרופא המטפל נדרש למלא טופס 29ג
אבל לא חושבת שזה נכון, כי התרופה רשומה במאגר של משרד הבריאות
מאוחדת נתנו הנחה עד לפני בערך חודשמכירה מישהי שכן מקבלת הנחה, אבל לא מהימים האחרונים
ומה המחיר היום? לסוכרתי מאוזן.מאוחדת נתנו הנחה עד לפני בערך חודש
היא בכללית, ובערך לפני חודשיים אישרו לה הנחה (אחרי שאיימה שתעבור למאוחדת) וזה נכנס לה לתרופות הקבועות לתמידמאוחדת נתנו הנחה עד לפני בערך חודש
לא יודעת לגבי סוכרתי.ומה המחיר היום? לסוכרתי מאוזן.
ואיזו הנחה התבטלה?להשמנה המחיר המלא ~400 ובהנחה ~280
חייבים מרשםואם אני רוצה אפילו במחיר מלא בלי הנחה של קופ"ח, כי לא יודעת אם יתנו לי
יש אפשרות פרטי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: