דרוש מידע זריקה והפכת לרזה

זהו שמי!

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
האם כל רופא משפחה ייתן את האוזמפיק למשקל יתר של 15 קילו?
או צריך משהו מיוחד וכו'?:

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
כשאת חוזרת,
באיזו הדרגה?
כמו מהתחלה - 0.25, כדי שההשפעה של האוזמפיק תהיה יותר ארוכה- כדאי לנסות להשאר כמה שיותר זמן על מינונים נמוכים- עד שלא מרגישים השפעה ואז לעלות.
או צריך משהו מיוחד וכו'?:
יותר מ- 30 BMI- וקשה לקבל מרשם...

shiri353

משתמש רשום
אני חושבת שעדיף בהרזיה קודם לשנות את החשיבה על האוכל

לאכול בריא יותר עם הרבה ירקות ובעיקר גם ספורט

ירידה יותר איטית אבל הכי נכונה

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
אני חושבת שעדיף בהרזיה קודם לשנות את החשיבה על האוכל

לאכול בריא יותר עם הרבה ירקות ובעיקר גם ספורט

ירידה יותר איטית אבל הכי נכונה
ואחרי ששינית הרגלי אכילה והתחלת לאכול בריא יותר וכו' וכו' וכו' - מותר גם להעזר...
לא?
@shiri353

3 קוקיות

משתמש רשום
שלום,
משתמש בזריקות סקסנדה מספר חודשים.
בתחילה היתה השפעה מדהימה אבל היא הלכה ופחתה.
שוקל האם להחליף בכדורי ריבלסוס.
האם יש למישהו מידע על השפעת הכדורים? תופעו לוואי וכדו'.
אשמח לכל מידע בנושא.

**Moko**

משתמש מקצוען
רוב האנשים שהכרתי ולקחו סקסנדה או אוזמפיק היו מבוגרים כי אז כבר קשה לגוף לבצע שינויים כלפי מטה גם אם שומרים ועושים ספורט- זה פשוט לא עובד לפעמים ...
בכל אופן הבנתי שהמחיר של סקסנדה ירד (בכל אופן דרך מכבי הוא ירד ב 10 ש"ח).
מי שיש לו ביטוח בריאות תרופות באנשהו יכול לממש דרכו את הזכות וככה לקבל את מלוא הסכום על הזריקות
אבל כמובן שמול הביטוח יש צורך במסמכים רפואיים חזקים והוכחה שהזריקה נצרכת ולא סתם למטרות יופי..

צילומנציה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יש איזה בית מרקחת במודיעין. ראיתי פה באיזה פורום התקשרתי והיה להם, אבל אם אין לך רכב זה נשמע מסובך להגיע לשם.
אז הזמנתי מטלפארמה, מגיע עד הבית. שווה!
אפשר קישור אליהם?
הקישור באתר שלהם- לא תקין

פרידא

משתמש מקצוען
זה הטלפון שלהם-
039616263
התלבטתי אם לכתוב לך-
לפני שלקחתי אמרו לי נשים שזה יכול לגרום לבעיות הורמונליות , שאלתי בפרוג וענו לי שזה לא נכון. אני לוקחת חודש וחצי, אין לי ב"ה שום תופעות לוואי וירדתי מאד יפה. אך יש לי חשד שבעיות הורמונליות שנהיו לי פתאום זה מזה. כרגע אני רוצה להפסיק לתקופה ולראות אם זה באמת מזה. כנראה שיש נשים שזה גורם להם ויש שלא. כמו כל תופעות הלוואי שלא נגרמות לכולם, וקצב הירידה וכו'. רק כותבת פה שאם מישהי רואה משהו חדש שתבין שזה יכול להיות מהאוזמפיק.

מליון

משתמש מקצוען
1. איפה אפשר להשיג אוזומפיק בירושלים??
יש מחסור ואין צפי...
2. אם פתחתי תיק בבית מרקחת מסוים אפשר לקנות בבית מרקחת אחר?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה