החכמה שבנשים
משתמש מקצוען
כלליתמאוחדת?
כלליתמאוחדת?
עכשיו לאחרונה?לבעלי אישרו
אכן שבוע שעבר התחילעכשיו לאחרונה?
בכללית מאשרים אוזמפיק?
על אף המחסור העולמי?
אין לו סוכרת ואישרו לו?
איך זה הגיוני? זה חזר למלאי? או שכללית תמיד אישרו גם במחסור?אכן שבוע שעבר התחיל
אין לי מושג. הלך לבקש אוזמפיק ונתן לו מרשם.איך זה הגיוני? זה חזר למלאי? או שכללית תמיד אישרו גם במחסור?
ואיך זה? עובד טוב?
מה ההבדלים מסקסנדה?
כמה זמן הוא כבר לוקח?לבנתיים התאבון כרגיל
370 שקל לכמה?הוא לא קונה בבית מרקחת של הקופה אלא בפרטי עולה לו 370שח
איזה קופה?יתכן, לי אישרו על השמנת יתר + היסטוריה של סוכרת במשפחה, עם ערכי סוכר נורמליים
??תגידו, שווה להתחיל עם סקסנדה, מישהו ירד מזה יפה??
חושבת שזה תלוי במסלול.לידיעת המזריקים: אם אתם מבוטחים בביטוח בריאות הראל, אתם יכולים לקבל החזר על מלוא הסכום!
יש לשמור קבלה והעתק מרשם.
יש לי.מישהו יודע אם יש דרך להשיג רק מחט/ים?
ידוע, זה אזהרה רשמית שמנהל המזון והתרופות האמרקאי מחייב לפרסםמישהו שמע על זה?
הוכח כי אוזמפיק עלולה לגרום לגידולים בבלוטת התריס ולסרטן בלוטת התריס בבעלי חיים, ולא ידוע עדיין אם היא יכולה לגרום לכך גם בבני אדם. לכן, אם יש לך היסטוריה משפחתית או אישית של סרטן מדולרי בבלוטת התריס או מצב אנדוקריני נדיר הנקרא תסמונת רב-בלוטית מסוג 2 (MEN 2), עליך להימנע מטיפול באוזמפיק.
The Ozempic drug label comes with the following Black Box Warning:
RISK OF THYROID C−CELL TUMORS. In rodents, semaglutide causes thyroid C-cell tumors. It is unknown whether Ozempic causes thyroid C-cell tumors, including medullary thyroid carcinoma, in humans as the human relevance of semaglutide-induced rodent thyroid C-cell tumors has not been determined. Ozempic is contraindicated in patients with a personal or family history of MTC or in patients with Multiple Endocrine Neoplasia syndrome type 2 (MEN 2).
מרשם לא מבטיח אספקה...קבלתי מרשם לאוזמפיק. יש שעה ביום שעדיפה להזרקה?
יש אישור קופ"ח ויש במלאי. תכף הולכת לקנות.מרשם לא מבטיח אספקה...
אין שעה עדיפה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: