במינון 0.5 ניתן היה לקבל לפני שבועיים במאוחדת ב"ב וכן בבית מרקחת פרטי.במקומות שביררתי במינון הזה יש את המחסור הגדול ביותר.
אבל משתנה מיום ליום.
במינון 0.5 ניתן היה לקבל לפני שבועיים במאוחדת ב"ב וכן בבית מרקחת פרטי.במקומות שביררתי במינון הזה יש את המחסור הגדול ביותר.
מסוכן. אפשר להגיע להיפו ואפשר סתם להגיע להיתייבשות מהקאות ושלשולים.אפשר להתחיל ישר עם 1 מ"ג?
רוצה להיות בטוחה שזה יעבוד....
לי נתנו בהדרגה מדורגת יותר ממה שרשמו כאן.אפשר להתחיל ישר עם 1 מ"ג?
זו תרופה לכל דבר ואסור לקחת ללא ליווי רפואי
אפשר לפרט יותר מה היו תופעות הלוואי?לשניה זה עשה תופעות לוואי נוראיות (הובהלה לבית חולים באמצע הלילה)
נדמה לי שהמינון נקבע ע"י דיאטן\ית שאינם מבינים גדולים ברפואה?!בכלל, זו תרופה לכל דבר ואסור לקחת ללא ליווי רפואי והשאלה שלך מדגישה עד כמה האמירה הזו היא לא סתמית.
לא יודעת לגבי ארה"ב. קראתי שתי עדויות על קנייה בקפריסין ללא מרשם ובערך במחיר פה(130 יורו)מישהו יודע אם בארה"ב ניתן להשיג יותר בקלות את הזריקות? המחיר? מה המדיניות שם?
תודה
ממש ממש לא נכון. כמעט לכולם יש תופעות לוואי ממש כמעט כולם. רוב התופעות הן יחסית פשוטות וקשורות למערכת העיכול כמו שילשולים עצירות בחילות הקאות. יש גם שקשורות כנראה למערכת ההורמונלית כמו חולשה, עייפות קיצונית, כאבים ברגליים, נדודי שינה.אפשר לפרט יותר מה היו תופעות הלוואי?
בכל אופן חייב להיאמר, הזריקות הללו נלקחים ע"י אלפי בני אדם, ורובם המכריע לא סובל מתופעות לוואי, אף לא קלות.
אני מכיר אישית כמה וכמה אנשים כאלו, ולא שמעתי על תופעות כל שהן.
נכון, לכל כלל יש יוצא מן הכלל, אבל יש לזכור שידוע גם על תופעות לוואי מאוד קשות כתוצאה מהשמנת יתר.
נדמה לי שהמינון נקבע ע"י דיאטן\ית שאינם מבינים גדולים ברפואה?!
מנסיון????יש תופעות לוואי, צריך המון סובלנות עד שהגוף מסתגל לחומר, אא"כ התופעות ממש מטרידות ומסוכנות.
הירידה איטית אבל די עקבית.
חייבים לזכור!, הזרקת?-ירדת!,
ברגע שמפסיקים להזריק הגוף מתחיל להשתולל ומעלה בחזרה את הק"ג,
ואצל חלק גדול מערכת חילוף החומרים נפגע קשות.
חייבים לקחת לתשומת לב.
כשכותבים דברים כאלה מתבקש לכתוב מה המקור לכך? מהכרות אישית? משמועות?יש תופעות לוואי, צריך המון סובלנות עד שהגוף מסתגל לחומר, אא"כ התופעות ממש מטרידות ומסוכנות.
הירידה איטית אבל די עקבית.
חייבים לזכור!, הזרקת?-ירדת!,
ברגע שמפסיקים להזריק הגוף מתחיל להשתולל ומעלה בחזרה את הק"ג,
ואצל חלק גדול מערכת חילוף החומרים נפגע קשות.
חייבים לקחת לתשומת לב.
רלוונטי? מאיפה את?סליחה, לא קיבלתי התראה, ורק כעת ראיתי.
כן עדיין רלוונטי.
וכן יש לי מיותר אוזמפיק 0.25 במחיר עלות.
הגוף שלי לגמרי השתבש מזה!!בטוח שהגוף מתחיל להשתגע?
לא יכול להיות שפשוט הוא חוזר למה שהיה?
אם אוכלים אז משמינים
ואם מזריקים אז אין תאבון ואז לא אוכלים ואז מרזים
זה לא הולך ככה?
אני לקחתי סקסנדהגם עם סקסנדה?
או אזומפיק?
רלוונטירלוונטי? מאיפה אתה?
כןהאוזמפיק 0.25, כן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: