זקוק לעזרתכם...ודעתכם המחכימה

פוינט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
השלישי.

וכמובן, מיוחד! מתוק! וצבוע באופן משובב עין.

אלינור

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
השלישי טוב, אבל לדעתי יש בראשון משהו נקי כזה...
בהצלחה בבחירה!

מוטי הלר

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
אני חושב ללכת על השני בכל זאת ואסביר

שימו לב! הילדים הם אותם ילדים רק בפוזות שונות ואם אני שם אותם באותו רקע זה מחבר את זה כסיפור בהמשכים ואיבדתי את המטרה. ואם אני בוחר את האמצעי יראו שהם אותם ילדים אבל בסיפור שונה ...מה אתם אומרים???

בכל אופן אני פשוט הייתי בהלם ממהירות התגובות והרצון לעזור והביקורת הבונה ואני ממש מודה לכם שוב ושוב...תמשיכו "תודה"

miri

מירי הס- אמנית ציור
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
אחרי ההסבר אני מקבלת את השני, אהבתי הכי את הראשון, הציורים- מדהימים! מאד מיקצועי,

יועץ_סתרים

משתמש רשום
השלישי!

אבל את כל הירוק תבהיר המון שיתן רק גוון ירקרק חלש מאוד, למעט העיגול של הקרקע עליה הם דורכים.

מנחם

משתמש רשום
עיצוב גרפי
אני בעד השני
יותר מתאים לקונספט של שתי סיטואציות שונות אך עם אותן דמויות

Deena

משתמש פעיל
אז אני היחידה שמעדיפה את הראשון??
(סתם כך - העננים בשני ובשלישי הם לא אותם עננים?)

tal

משתמש צעיר
למרות דעת המיעוט
אני בעד התמונה הראשונה.
משום שהרקע הירוק חשוב כי הוא נותן תחושת קרקע, ולא תחושה שהילדים נמצאים בשום מקום, מרחפים.(כמו בתמונה2)

נראה לי שהעננים לא מוצלחים כמו הילדים. במיוחד הענן הימני שנושר מאחורי הגב של הילד.

סה"כ חביב ביותר
בהצלחה

טיפ טופ

משתמש צעיר
אני דווקא בעד הראשון עם הרקע הירוק הפשוט, הוא נותן מרחב ולא מושך צומת לב מהדמיות העיקריות,העננים חמודים אבל מושכים קצת צומת לב מהעיקר

TIKI

משתמש רשום
השלישית, לאחר התלבטות בינה לבין השניה (:
שיהיה בהצלחה!

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
חבר'ה, תסתכלו על התאריכים בבקשה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה