נכתב ע"י אות ומופת;514128:כן, הבנתי שאת רצינית, רק שהופתעתי מאוד.
בעינייך זו באמת תמורה הולמת?
נכתב ע"י כתיבה נכונה;514136:חשבתי שזה ראוי לציון: אני כותב בעיתון נפוץ בארה"ב (אידיש) אני מקבל בעד כתבה בת 2000 מילים למעלה מ100 דולר.
תלוי באיזה עיתון. התעריף שכתבה ארבע, הוא מהנמוכים. יש עיתונים לארג'ים שמשלמים יותר, אבל לא הבדל דרמטי.נכתב ע"י ארבע;514140:הייתי שמחה להשתכר יותר, אין ספק, אבל פחות או יותר אלו מחירי השוק. בל נשכח גם שאין המדובר באחד היומונים/שבועונים הנמכרים בתשלום, מה שמוזיל עוד יותר את התעריף.
יש מקומות בהם הרווחתי פחות, יש מקומות בהם הרווחתי מעט יותר, מה שכן - כתבה היא מדיום שונה, מאחר שהפקתה וכתיבתה מורכבת יותר מכתיבת טור הגיגים/דעות, ובשל כך התמורה המשולמת בעדה עשויה להיות גבוהה יותר (אל דאג, לא בהרבה).
נכתב ע"י נוי;514188:תלוי באיזה עיתון. התעריף שכתבה ארבע, הוא מהנמוכים. יש עיתונים לארג'ים שמשלמים יותר, אבל לא הבדל דרמטי.
טור, או סיפור. כתיבה עיתונאית? אין לי מושג.נכתב ע"י ארבע;514199:נוי, את מדברת על כתיבת טור, סיפור, או כתיבה עיתונאית?
התעריף נמוך בהתחשב בבמה, אבל אין זה אומר שעיתונים נחשבים משלמים הרבה יותר.
שלוש מאות שקל זה מחיר מוגזם לגמרי. מאתיים שקלים- בחסד וברחמים.
אכן, תעריף נמוך.נכתב ע"י מי;514271:אני קיבלתי מעיתון נשים 100 ש"ח על טור קבוע של 300-500 מילים לשבוע (כמובן שהיה קשה להגביל את זה במדויק), ולא חשבתי שזה כזה לארג'י מצידם...
מחובתי להדגיש שלא מדובר בכלל בעיתון שנחשב ללארג', וזאת בלשון המעטה.
נכתב ע"י ארבע;513590:דומני שמאה וחמישים שקלים הם סכום נאה מאד בעד טור כזה. בדרך כלל משלמים מאה שקלים על סך המילים הזה.
כתבתי בעדינות שהיא כתבה תעריף מהנמוכים. מה, שאני אכתוב:"בושה" ושהכותבות יחושו מנוצלות? -כל עוד על כל כותבת שתעז להתמקח יהיו עוד כמה שינסו להתחלף איתה העיקר שיפורסמו הגיגיהן, לא נראה לי שיחול שינוי משמעותי.נכתב ע"י מי;514288:נוי, לא הבנתי אותך. על זה ^ אמרת שזה די נורמלי, ומדובר על מאה עד מאה חמישים ש"ח לאלף מילים, ועל מאה ש"ח לחמש מאות מילים את כותבת לי שזה נמוך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: