נראה לי שדובר על כך שמקומות ההדלקה יוגבלו במספר האנשים ורק הרחבי ההר יהיה ללא הגבלהאם אפשר מידע
הדלקות
הנחיות
שנוכל לתכנן את הנסיעה ולרקוד על כל החתונות...
תודה!
בלילה מתישהובד"כ חסידות תולדות אהרון מדליקים במוצאי ההילולא.
מתי ידליקו השנה?
12 בלילהבלילה מתישהו
תולדות אברהם יצחק מתי?12 בלילה
אין מצב להגביל את ההדלקות רק תסבירו לי איך שייך?
נראה לי גם אותו דברתולדות אברהם יצחק מתי?
עקב העומס שהיה בפעם שעברה בהדלקה שלו, המשטרה לא מאפשרת לו.למה ר' אלימלך בידרמן לא מדליק ??????
למה ר' אלימלך בידרמן לא מדליק ??????
לא במקום הקבוע שלהם?ההדלקה בראשות האדמו"ר מתולדות אהרן בשעות 24:00-02:30 במערת הלל.
לפי התוכנית ההדלקה של תולדות אהרן יהיה ב12:00 בלילהאני שמעתי שהאדמו"ר מתולדות אהרן שליט"א מדליק בשעה 5:00 לפנות בוקר של יום שיש
של מי??מה אם השטח הקבוע שלהם?
כמעט הכל כבר מוכן שם הבמות, חלק מהשילוט, ועוד, וההדלקה אכן תתקיים שם כמו כל שנה.של תולדות אהרן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: