פונצ'ר אמיתי
משתמש מקצוען
מישהו יודע מה הכללים לזכויות יוצרים בתמונות שאני לוקח מאתרים אחרים?
ואיך אני מוודא שאני לא מיפר זכויות יוצרים?
כל עוד אין אישור מפורש להשתמש, יש זכויות יוצרים, ושימוש ביצירה יכולה לזכות את היוצר עד 100,000 ש"ח לכל תמונה ללא הוכחת נזק!מישהו יודע מה הכללים לזכויות יוצרים בתמונות שאני לוקח מאתרים אחרים?
גם אם אני מציין ייחוס?כל עוד אין אישור מפורש להשתמש, יש זכויות יוצרים, ושימוש ביצירה יכולה לזכות את היוצר עד 100,000 ש"ח לכל תמונה ללא הוכחת נזק!
בהחלט! ציון ייחוס לא מתיר להשתמש ביצירה, אלא אם קיבלת היתר מפורש ובתנאי ההיתר יש צורך בייחוס.גם אם אני מציין ייחוס?
ברור!גם אם אני מציין ייחוס?
יש המון מאגרים חינמיים לשימוש חופשי (חלקם מחייבים ייחוס), או שיוצרים בבינה מלאכותית (זה כבר נידון מורכב יותר אם שבזה בעיה של זכויות יוצרים, צריך לעיין במדיניות של כל אתר ואתר).וואו אז מה עושים כשצריך תמונות לאתר שיצרתי?
ומה עושים כשרעבים, ובפיצוצייה ממול יש באגט מאוד טעים?וואו אז מה עושים כשצריך תמונות לאתר שיצרתי?
וואו אז מה עושים כשצריך תמונות לאתר שיצרתי?
יש אתרים כמו פריפיק שיש כאלו שמנויים עליו בפרוג
ומה עושים כשרעבים, ובפיצוצייה ממול יש באגט מאוד טעים?
פשוט קונים...
לא כ"כ מובן מה אתה שואל...
אני צריך תמונות של אנשים מסוימים ובעיקר מתוך קמפיין הבחירות של דונלד טראמפ מישהו יודע מידע ספציפי על זה?יש המון מאגרים חינמיים לשימוש חופשי (חלקם מחייבים ייחוס), או שיוצרים בבינה מלאכותית (זה כבר נידון מורכב יותר אם שבזה בעיה של זכויות יוצרים, צריך לעיין במדיניות של כל אתר ואתר).
לדוגמא התמונה הזאת אם אני לא טועה לקחתי את זה מאחד האשכולות פה מסתבר שבמקור מקמפיין טראמפ מה אני עושה עם זה?
צפה בקובץ המצורף 1714896
קבלתי רשימה של ציוצים בטוויטר ובפייסבוק עכשיו מה?Google Lens
lens.google.com
זה חיפוש של מקור התמונה באמצעות google lensקבלתי רשימה של ציוצים בטוויטר ובפייסבוק עכשיו מה?
אם טראמפ או ואנס העלו אותה בחשבונות שלהם ברשתות מותר לי להשתמש בזה?זה חיפוש של מקור התמונה באמצעות google lens
זה כלי שמאפשר לנסות למצוא את מקור התמונה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: