דרוש מידע זיהוי רק באמצעות SMS ויש לי פלאפון כשר

ביצת הפתעה

משתמש פעיל
שלום וברכה,
פתחתי חשבון אלי אקספרס, והוא נחסם - דורש זיהוי באמצעות SMS,
פתחתי חשבון אמייל חדש, וממנו חשבון אלי אקספרס חדש ושתיהם דורשים זיהוי SMS
חזרתי על הבדיחה שוב.. וגם הזמנתי מספר פריטים והחשבון אלי אקספרס נחסם, גילית את הפתרון להוסיף נקודה בתוך כתובת האמייל ולפתוח חשבון אלי אקספרס חדש והוא שוב נחסם (חשבונות שלישי והרביעי)
קיוויתי שבאתר צ'יטה אכניס מספר טלפון ואקבל הודעה קולית וכך יהיה לי רמז איפה ההזמנות שלי, אבל… גם הוא כבר לא שולח הודעה קולית

בקיצור,
אני עם אמייל אחד חסום, 3 חשבונות אלי אקספרס חסומים, ואי אפשרות לעקוב אחרי הזמנות בצ'יטה.
מה האפשרות הכי זולה לצאת מהסיפור?
האם יש אפשרות חינמית כזאת? או רק בתשלום, ואם כן מה מומלץ?

נ.ב.
אני בטוחה שכבר היו הרבה אשכולות בנושא, אבל לא הצלחתי להבין מה הפתרון, אני מתנצלת בפני כל מי שחופר לו.

המוכשר !!!

משתמש מקצוען
שלום וברכה,
פתחתי חשבון אלי אקספרס, והוא נחסם - דורש זיהוי באמצעות SMS,
פתחתי חשבון אמייל חדש, וממנו חשבון אלי אקספרס חדש ושתיהם דורשים זיהוי SMS
חזרתי על הבדיחה שוב.. וגם הזמנתי מספר פריטים והחשבון אלי אקספרס נחסם, גילית את הפתרון להוסיף נקודה בתוך כתובת האמייל ולפתוח חשבון אלי אקספרס חדש והוא שוב נחסם (חשבונות שלישי והרביעי)
קיוויתי שבאתר צ'יטה אכניס מספר טלפון ואקבל הודעה קולית וכך יהיה לי רמז איפה ההזמנות שלי, אבל… גם הוא כבר לא שולח הודעה קולית

בקיצור,
אני עם אמייל אחד חסום, 3 חשבונות אלי אקספרס חסומים, ואי אפשרות לעקוב אחרי הזמנות בצ'יטה.
מה האפשרות הכי זולה לצאת מהסיפור?
האם יש אפשרות חינמית כזאת? או רק בתשלום, ואם כן מה מומלץ?

נ.ב.
אני בטוחה שכבר היו הרבה אשכולות בנושא, אבל לא הצלחתי להבין מה הפתרון, אני מתנצלת בפני כל מי שחופר לו.
באופן חד פעמי אני יכול לקבל sms בשבילך אם זה יעזור
באופן קבוע זה אופציות בתשלום

יצחק ק

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
גמ"ח sms במייל
יש לשלוח מייל לכתובת s3546515 ג'ימייל וכו'
תקבלו מייל חוזר עם פרטים איך מצטרפים לשירות

בהצלחה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה