תפתח אשכול בנפרד.שלום לכולם.
מישהו יודע אם יש איזוהי בעיה בהורדה מהאתר, כבר כמה ימים שכשאני רוצה להוריד קובץ כלשהו נפתח לי חלון כזה
צפה בקובץ המצורף 438708
תודה רבה
תפתח אשכול בנפרד.שלום לכולם.
מישהו יודע אם יש איזוהי בעיה בהורדה מהאתר, כבר כמה ימים שכשאני רוצה להוריד קובץ כלשהו נפתח לי חלון כזה
צפה בקובץ המצורף 438708
תודה רבה
מה הכוונה?תפתח אשכול בנפרד.
שתבין, רוב הפתיחים שאתה שומע היום בחתונות הם לקוחים משירים חילוניים או אפי' גוים לכן אתה היום לא מזהה פתיחים בתחילת השיר כי האורגניסט מבצע פתיח חילוני במקום פתיח מקורי ואל תחשוב שהוא שכח שיש פתיח לשיר פשוט הפתיח לא רלוונטי למוזיקה העכשווית אז הוא מעדיף לשים לך פתיח של גומיגם או של טודו בום או כל דבר אחר שנשמע הרבה יותר טראנסי מפתיח עם שתיים וחצי בראסים מזויפים שאתה שומע במקור לכן אתה לא יודע להבדיל מי מנגן מקורי או מזוייףחחח מה זה השיר הזה? דווקא חמוד.
דווקא לא שמעתי את הקטע הזה אף פעםשתבין, רוב הפתיחים שאתה שומע היום בחתונות הם לקוחים משירים חילוניים או אפי' גוים לכן אתה היום לא מזהה פתיחים בתחילת השיר כי האורגניסט מבצע פתיח חילוני במקום פתיח מקורי ואל תחשוב שהוא שכח שיש פתיח לשיר פשוט הפתיח לא רלוונטי למוזיקה העכשווית אז הוא מעדיף לשים לך פתיח של גומיגם או של טודו בום או כל דבר אחר שנשמע הרבה יותר טראנסי מפתיח עם שתיים וחצי בראסים מזויפים שאתה שומע במקור לכן אתה לא יודע להבדיל מי מנגן מקורי או מזוייף
מנדלסון עכשיו משתמש בזה הרבהדווקא לא שמעתי את הקטע הזה אף פעם
לא מקצועי במיוחדתנו חוות דעת על המקצב הזה
pa x 4לא מקצועי במיוחד
איזה אורגן זה?
אני מוכר מקצבים לקורג במחיר מאוד מאוד זול ,חומרים מעודכנים .[לא המילה האחרונה .אבל עדיין...] ציין לי איזה אורגן יש לךמישהו יודע על מישהו שמוכר מקצבים יחידים (אם אין כסף למחיר של סט )
תעלה דוגמאות.אני מוכר מקצבים לקורג במחיר מאוד מאוד זול ,חומרים מעודכנים .[לא המילה האחרונה .אבל עדיין...] ציין לי איזה אורגן יש לך
פנה אלי ל0527103647 [השארת הודעה]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: