סיני זה היחיד שזיהיתי.02:29 - "וביום השבת", שמילי אונגר
אח"כ גם היה אלמנטים מ"סיני" של אהרלה סמט.
זה מה שזיהיתי.
pa4x, שמחה שפיץ.זה כל מיני פתיחים של שורות שאורגניסטים עושים (מוישי מנדלסון הכניס את זה) זה לקוח מכל מיני טראקים לועזיים
אגב איזה אורגן זה ומי בנה את זה
מאך א ברכה?0:55 פתיח של ניגון קרעסטיר
1:35 מאך א ברכה
מה זה כאלה?יש לך עוד כאלה אם תוכל להעלות לפה תודה רבה
אתה רוצה שאני יקליט את המקצבים סתם?דאנסים פתיחים וכו
תפסק, כי היה לי 101 פירושים למשפט שלך...לא אם יש לך מוכנים או משהו כזה
הנה יש לך כאן לשמוע את ניגון קרעסטיר עם ההקדמה הזאת ב-5:25מאך א ברכה?
באיזה קטע?
וגם בניגון קרעסטיר לא מצאתי קטע שמזכיר...
מאך א ברכה- פשוט לא נבנה או מושמע על האקורד הנכוןמאך א ברכה?
באיזה קטע?
וגם בניגון קרעסטיר לא מצאתי קטע שמזכיר...
אם אתה רוצה תבנה חדש אבל לי טוב גם דברים ישנים תודה מקווה שתבין נכוןתפסק, כי היה לי 101 פירושים למשפט שלך...
לא נראה לי.מאך א ברכה- פשוט לא נבנה או מושמע על האקורד הנכון
ככה זה נשמע לילא נראה לי.
דווקא מתאים ל''וכל מאמינים'' אבל זה רק הליוי של הפתיח בלי הסולו עצמו אם הבנתי לאיפה אתה מתכוון שזה מתאים,בשניה 0:53 פתיח בדיסק החדש של שימי אנגל ניגון קארלין
1:35 - וכל מאמינים של פאלקוביץ (כאן זה לא נוגן באקורדים טובים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: