מתנצל אני לא מתמצא פה זה היה נראה לי מתאים כאןחברים אחלה עבודה אבל נראה לי מתאים יותר לפורום תוכנה ורשתות.
מתנצל אני לא מתמצא פה זה היה נראה לי מתאים כאןחברים אחלה עבודה אבל נראה לי מתאים יותר לפורום תוכנה ורשתות.
אגב כדאי מאוד לפרסם את זה במתמחים טופ, ותחומים.מתנצל אני לא מתמצא פה זה היה נראה לי מתאים כאן
שם זה נוצרותחומים
איזה יופי לדעת שיש עוד פורומים איכותייםשם זה נוצר
לא מצליח לתרגם את התוכנה זום | תחומים (tchumim.com)איזה יופי לדעת שיש עוד פורומים איכותיים
יש לינק?
תבורך, פורום תכנות שם נראה מעניין ממש, זה code613m לשעבר עד כמה שאני מבין?
אולי מקצועותתבורך, פורום תכנות שם נראה מעניין ממש, זה code613m לשעבר עד כמה שאני מבין?
שאלה קצת מוזרה, כמה פרסום ותוכן ממומן נכנס לשם?
לאחרונה אני מחפש פורום קצת יותר שקט ופחות מציק
כדאי שתצוטט על מה כי אני לא הבנתיבמחילה, לא מתאים ולא מכבד
לפי התגובות שלו נשמע שכן היה שינויים מה לעשות
לחצתי על "להורדה לחץ כאו" ונפתח חלון ריק... מה עושים?כבר זמן רב שרציתי שדבר כזה יצא אך מאת ה' הייתה זאת כרגע אני מוציא גירסה עדיין לא רשמית
זום וידיאו בעברית מאת פישל ויוסי צאהן Zoom Video 5.4.1 By Fishel & Yossi Zahn
זהו התקנה שקטה ללא התערבות
סיסמה לחילוץ פישל
אם ידוע לכם מבוגר שחסר לו את זה תתקינו לו את זה
להורדה לחץ כאן
זה פותח לכם חלום בדרייב אמור להיום שם רשום הורדה בשלוש נקודות בצד למעלהלחצתי על "להורדה לחץ כאו" ונפתח חלון ריק... מה עושים?
איו כלום...זה פותח לכם חלום בדרייב אמור להיום שם רשום הורדה בשלוש נקודות בצד למעלה
אמור להיפתח לכם כזה דףאיו כלום...
מוזרלא, פתוח
אולי תנסה מפהמוזר
השאלה אם זה עושה לכם בעיה בדרייב כי אם כן
אני יכול לעלות את זה למקום אחר
לחלץ ולהתקיןניסיתי וירד לי קובץ. מה השלב הבא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: